5 tipp, mely segít, hogy sokáig virágozzon a krizantém
Mindenszentek és halottak napja közeledtével egyre többen vásárolnak krizantémot, ám azt csak kevesen tudják, miként lehet őket sokáig életben tartani.
NosaltyMindenszentek és halottak napja közeledtével egyre többen vásárolnak krizantémot, ám azt csak kevesen tudják, miként lehet őket sokáig életben tartani.
NosaltyHa olyan varázslatos növényeket szeretnél idén mindenszentekkor a temetőbe ültetni, melyek ízlésesen, esztétikusan díszítik szeretteid vagy ismerőseid síremlékét, akkor válaszd az alábbi csodaszép fajtákat!
NosaltyTe is szeretnél minél tovább gyönyörködni az őszi krizantémok által nyújtott színpompás látványban? Akkor kövesd az alábbi tippjeinket!
NosaltyVége a nyárnak, ez azonban nem jelenti, hogy szürkén kell, hogy árválkodjon az erkélyünk vagy balkonunk. Tegyünk szívósabb őszi virágokat a ládákba!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...