Mit főzzek ma? Karfiolkrémleves pirított shiitake gombával, paradicsomos penne és...
Igazi terülj-terülj, asztalkám lesz itt ma! Készüljön hát karfiolkrémleves pirított shiitake gombával, paradicsomos penne és egy nagy tál túrófánk.
NosaltyIgazi terülj-terülj, asztalkám lesz itt ma! Készüljön hát karfiolkrémleves pirított shiitake gombával, paradicsomos penne és egy nagy tál túrófánk.
NosaltyHa az ember az „igazán jó krémleves” attribútumaira gondol, a listát széles mellel vezeti majd a selymes állag, amit valószínűleg a komfortos, melengető hatás követ. Nos, ezeket mind elérhetjük, ráadásul egy csapásra, ha követjük a Napi Tipp által javasolt furcsa trükköt.
Lakos BenedekEzek az ízletes krémlevesek egyszerűen elkészíthetők, ideálisak a hideg napokon való gyors és tápláló ebédekhez vagy vacsorákhoz.
NosaltyHa ősz, akkor lélekmelengető krémlevesek! Lehet, hogy macerásnak tűnik az elkészítésük, pedig egyáltalán nem az. Az alábbi 12 recept közül biztosan te is megtalálod a neked tetszőt!
NosaltyA hét minden napjára változatos, színes, illatos selymes krémleves dukál, melyet egy izgalmas rakottas követ az édesburgonyástól kezdve a kolbászoson át a cukkinisig, a desszert pedig természetesen egy-egy szezonális édesség lesz.
NosaltyHa te is méltóképpen szeretnél elbúcsúzni az idei forró nyártól, akkor mindenképpen készíts egy lélekmelengető őszköszöntő krémlevest!
NosaltyA mai menüsor könnyed és gyors: a vakító zöld spenótkrémlevest gyors csirkés-mézes-mustáros főétel, majd citromos-mákos kevert sütemény követi.
NosaltyA mai menü igazán különleges fogásokból áll, egy gyakorlott szakács könnyedén elkészíti őket. De a kezdőknek sem kell megijednie, mert egy kis odafigyeléssel könnyedén megugorják mind a három akadályt.
NosaltyHa szeretnénk valamivel foldobni a krémlevesünket, de a kenyérkockából már határozottan elegünk van, forduljunk az alábbi recepthez, amivel ráadásul a sajtimádatunkat is maximálisan kiélhetjük. Jó, nem?
NosaltyMa senki se marad éhes, ezt megígérhetjük. A selymes krémlevest a legfinomabb magyaros kedvenc követi, de édességről is gondoskodunk. Mint mindig.
NosaltyNem elég, hogy fantasztikus állaguk van, ezek a levesek mind rejtenek magukban egy-két meglepetést, csupán el kell kanalazzuk magunkat hozzájuk. Mindenki készen áll?
NosaltyA téli hónapokban nincs is jobb, mint egy nagy tál meleg krémes leves. Napi Tippünkben a Veganuár jegyében megmutatjuk, hogy mi az az alapanyag, amivel szuper krémessé varázsolhatod őket, bármilyen zöldségből is készüljenek.
Szász NóriKönnyű fogások kerülnek ma az asztalra! Készítsünk egy selymes sültcékla-levest, egy spaghetti alla carbonara-t és egy rusztikus almás palacsintát.
NosaltyNem kell eltúlozni a főzőcskét január elején, na meg a gyomrunk is megérdemli a pihenést.
NosaltyAnnak ellenére, mennyi időt töltünk az ünnepek előtt a boltokban, mégis előfordulhat, hogy valami elfogy otthon. Ha beütne a krach, és már nem akarunk/tudunk ismét vásárolni menni, vessük be az alábbi alapanyagcseréket.
Lakos BenedekNehéz volt választani, de íme egy lista azokról a karácsonyi húsos főételekről, melyekért idén kiemelten rajongunk szépségük és ízük miatt. Lesz csirkecomb, lazac, harcsa, ponty, pulyka, csirkemell is terítéken, még nem késő választani közülük!
NosaltyA karácsonyi hangulat már biztosan körülvesz minket: készüljön ma olyan menü, ami bár ünnepi, de nem túl bonyolult, így nem veszi majd el az energiát a karácsonyi készülődéstől.
NosaltyAz aszalt szilva nemcsak különleges és finom alapanyag, melyet magában vagy húsokba töltve és megsütve imádunk, de több okból is támogatja a testünket. Főleg, ha emésztésről van szó!
Ez a menü nemcsak ízletes, de látványos is, és tökéletesen illik a karácsony előtti hangulathoz.
Ezúttal egy 100 éves nőt figyeltek meg a kutatók, és elárulták, melyik az a fogás, ami nagy valószínűséggel hozzájárult ahhoz, hogy meghosszabbítsa az életét.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...