4 szempont, ami segít kiválasztani a tökéletes kovászos kenyeret
Napi Tippünkben hoztunk 4 szempontot, amire érdemes odafigyelni kovászos kenyér vásárlásánál!
Szász NóriNapi Tippünkben hoztunk 4 szempontot, amire érdemes odafigyelni kovászos kenyér vásárlásánál!
Szász NóriSercli, pipölle, pille, sarka, dumó? Szuper kedves gyűjtemény arról, melyik országrész hogyan nevezi a kenyér végét. Azaz csücskét.
NosaltyAkik szeretnek kovásszal sütni, és megosztani péktudásukat az internet kíváncsi szemeivel, könnyen találkozhattak Béres Gyulával, a Nagyi kovászos kenyere Facebook-csoport alapítójával, aki a mai napon elhunyt.
NosaltyÉdes, foszlós, kovászos címmel megjelent Déri Szilvia új könyve, melyben szemet gyönyörködtető különleges kelt tészták, és péksütemények receptjei sorakoznak, ezeket te is meg akarod sütni majd!
NosaltyAkár 650 ezer nettót is kereshet az, aki önállóan és kovásszal tud dolgozni.
NosaltyA kenyér szent étel, így ha otthon is megpróbálkoznál a kenyérsütéssel, mindenképpen augusztus 20-a legyen az apropó. Lepd meg magad az Új Kenyér ünnepén egy csodás, kívül ropogós, belül puha és foszlós veknivel!
NosaltyNem minden uborka, ami fénylik, vagyis nem mindegyik fajta uborkát jó kovászolni. Csoda roppanós, fokhagymamentes savanyúságot készítettünk, ezeket használtuk hozzá, nézd meg!
GrétiA múlt héten a Húsbavágó kampányunk keretein belül száműztük a hússal kapcsolatos tartalmakat és recepteket, ennek ellenére – vagy éppen ezért – rendkívül izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött: elárultuk, hogyan főzhetsz magyarosan hús nélkül is, csupán két hozzávalóból készítettünk tortillát, és csodás sült szőlős szendviccsel vettük le a vendégeket a lábukról.
NosaltyA nagyszüleink mindennapi kenyere, egy igazi rusztikus kovászos kenyér készült nálunk, engedjétek meg, hogy elmeséljük, hogyan!
Simon GáborTovábbra is tarol a fehér és a félbarna vekni, de egyre többen keresik az egészségtudatosabb termékeket. Kenyérkörkép.
NosaltyEgy puha és lapos indiai? Egy sárgás színű kukoricás változat? Esetleg a jó öreg kovászos a kedvenc? Itt mindent megtalálsz!
NosaltyÁprilis 1-je a kovászos kenyér napja, a házi pékek országában pedig nem győzünk elég kenyérreceptet gyűjteni nektek, amiből inspirálódhattok. Válasszatok most ezekből a pihe-puha csodákból!
NosaltyMind tudjuk, hogy a jó kovászos kenyér kincs, ami aranyat ér. És míg ez a legtöbbször csupán egy szófordulat, egy spanyol pékség műhelyében több annál. Itt készül ugyanis Európa legdrágább kovászos kenyere.
NosaltyOktóber 16-án ünnepeljük a kenyér világnapját, ebből az alkalomból készült el a lenti összeállítás a legfinomabb veknikből. Nap mint nap fogyasztjuk a kenyeret, mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, pedig kenyér nélkül sehol nincsen étkezés, ez egy közös pont mindenhol a világ körül. Ünnepeljünk együtt, süssünk kenyeret!
NosaltyMár a neve is jó érzéseket kelt az emberben, hát még, ha kiderül, mi mindenre alkalmas ez a növény, amelynek gyümölcse remekül szolgálja az egészségünket. Az év során színét változtatja a lombozat, ezért a kert dekoratív elemeként is szolgál.
NosaltyAhogy a népi közmondás férfitriója, úgy a héten készített gyors receptek is azon munkálkodnak majd, hogy minél hamarabb elhozzák számunkra a langyos, napfényes tavaszt...no meg persze a kellemes jóllakást.
NosaltyAz árvácskában az a legjobb, hogy nemcsak ősszel, hanem már tavasszal színesíti az életünket végtelen színkombinációjával, azonban érdemes kora tavasszal egy kis extra figyelmet fordítani rá, hogy több hónapon át virágozzon.
NosaltyAkár tartod a böjtöt, akár nem, ez a húsmentes menü garantáltan elnyeri majd a tetszésedet.
A Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű paradicsomokat szüretelj le a nyáron, akkor ezeket a növényeket ne ültesd melléjük.
Egyik nagy kedvencem a gyümölcstorta. Nagyon szeretem a régi retró verziót is, csak bosszantani szokott, hogy a végén már nincs puding és csak a sok tészta van, valamint elkészítéskor a ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az eredeti receptet Mrs. Lipton blogján találtam, és rögtön kapva kaptam az alkalmon, hogy elkészítsem. Nem nehéz megcsinálni, mégis mennyeien finom és szép. Mindenkit levett a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!