15 különleges köret alacsony kalóriatartalommal
Paradicsomos káposzta, sütős krumpli, ázsiai padlizsánköret, karfiolrizs, párolt spenót...nem csak fehér rizs meg olajos burgonya létezik, válasszatok alacsony kalóriatartalmú köreteink közül!
NosaltyParadicsomos káposzta, sütős krumpli, ázsiai padlizsánköret, karfiolrizs, párolt spenót...nem csak fehér rizs meg olajos burgonya létezik, válasszatok alacsony kalóriatartalmú köreteink közül!
NosaltyA burgonyasaláta elmaradhatatlan az ünnepi pulyka vagy rántott hal mellől. Minden sülthöz illik, legyen ecetes vagy majonézes, bécsi vagy magyaros. Melyik tetszik?
NosaltyEgyszerűnek tűnik a feladat, mégis vannak buktatók, amikkel nem árt tisztában lenni, még mielőtt nekiállnál elkészíteni. Nem is titkoljuk őket tovább!
DávidKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...