könyvajánló

A könyv, ami kíméletlenül rámutat a húsevés igazságaira

Idén is belevágunk a Húsbavágó nevű kampányba, melynek keretein belül egy egész héten át háttérbe szorítjuk a húsos recepteket az oldalon, alternatívaként pedig húspótló alapanyagokat és receptúrákat ajánlunk, mindemellett pedig programajánlatokkal is segítünk, hogy még sikeresebb legyen ez a hét gasztroközösségünknek.

Nosalty

„70 éves korunkig reálisan élhetnénk korlátozottság nélkül" – a Gyulladáscsökkentő...

A napokban jelent meg egy hiánypótló kötet a tudatos táplálkozás és egészségmegőrzés iránt érdeklődők nagy örömére, Gyulladáscsökkentő étrend és életmód címmel. A főként az IBS-re, refluxra és SIBO-ra fókuszáló szak (és recept-)könyvvel kapcsolatos kérdéseinkre a szerzőpáros, Rubin Eszter (író, gasztronómus) és Farkas-Boross Zita (funkcionális táplálkozási tanácsadó) válaszolt.

Brecz Judit

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...