Mit főzzek ma? Spárgakrémleves, töltött csirkecomb és lehengerlő kókuszkocka vár
Színes menünkben zöldellő spárgalevest, csodásra sült csirkecombot és fantasztikusan kókuszos, csokis kockát kínálunk.
NosaltySzínes menünkben zöldellő spárgalevest, csodásra sült csirkecombot és fantasztikusan kókuszos, csokis kockát kínálunk.
NosaltyNem hagyunk titeket éhesen, a currys krumplifőzitekhez házi kifli jár, végül pedig egy puha kókuszkockával is készülünk!
NosaltyA zserbó-bejgli-mézeskalács szentháromságának sajnos nem az a közös vonása, hogy olcsó. A dió, a mák, a tojás, a méz mind-mind egy vagyonba kerülnek jelenleg. Sütizzünk be olcsóbban karácsonykor!
Brecz JuditMikor igazán jó egy kókuszkocka? Nos, szerintünk akkor, ha olyan nagy, hogy alig fér be a szánkba, ha belül puha, de nem fullasztó, ha alaposan megfürdött a csokiban, majd meghempergett a kókuszban. Pont ilyen süteményt kapunk, ha a Napi Tipp utasításait követjük.
Lakos BenedekA mai menüsor nem tartalmaz húsfélét, de nem kell aggódni: a húsevőknek is kell néha egy kicsi szünet! Három szépséges és finom fogást választottunk mára.
NosaltyŐszi hangulatú finomságok adják a mai ebédünket: elsőként olasz zöldségleves, majd céklás tészta, végül kókuszkocka érkezik.
NosaltyEgy igazán jó sütemény pillanatok alatt képes visszarepíteni minket az időben, a következő napokban pedig mindenkit arra sarkallunk, próbálja ki valamelyik retró kedvencét.
NosaltyA kókuszkockával egyetlen baj van: minden tiszta kókuszreszelék lesz. De valljuk be, hogy ennyi áldozatot bárki hozhat ezekért az isteni süteményekért.
NosaltyRetró kókuszkocka egy kis csavarral? Vagy kettővel? Igen! Az ausztrálok tudnak valamit: bogyós lekvárral töltik, és csokiba mártják, de csak a biztonság kedvéért. Lamington készült a konyhánkban!
Gerzsenyi FlóraA mai napra nem hoztunk húsos fogást, de nem is fog hiányozni nektek, megígérjük. A leves franciás, a főétel magyaros, a desszert pedig kókuszos!
NosaltyEgy retró kókuszkocka lekvárral vagy egy jó kókuszgolyó hófehér kiadásban? Esetleg egy elegáns kókusztorta? Házi bounty? Mindenkire gondoltunk, aki kókuszrajongó! Ezek akár az ünnepekre is beillenek.
NosaltyKókuszkocka, kókuszbomba, cookie, keksz, kinder szelet, torta, muffin, tekercs, minden, amit el tudsz képzelni, és kókusszal készül!
NosaltyItt egy ráérős vasárnap, mi mégis könnyedén elkészíthető, mégis izgalmas fogásokat hoztunk nektek, hogy ne kelljen a konyhában rostokolnotok. Kukoricakrémleves, vodkás penne és kókuszkocka lesz a jutalmatok.
NosaltyA lekvár édesen fanyar íze miben is lenne finomabb, mint a Nosalty gasztroközösségének kedvenc süteményeiben? Mutatjuk a 10 legnagyobb kedvenceteket.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...