Piríts kókuszreszeléket ezzel a 3 könnyű módszerrel
Ha még sosem pirítottál kókuszreszeléket, itt az ideje, hogy elkezd. Napi Tippünkben 3 módszert mutatunk, miként teheted ezt meg.
Szász NóriHa még sosem pirítottál kókuszreszeléket, itt az ideje, hogy elkezd. Napi Tippünkben 3 módszert mutatunk, miként teheted ezt meg.
Szász NóriKrémesek, puhák, ellenállhatatlanul kókuszosak, épp, ahogyan szeretitek őket. Ne teljen el nélkülük karácsony!
NosaltySzinte nincs olyan ember, akinek ne lenne a kamrájában egy zacskó kókuszreszelék. Készíts belőle egy finom süteményt!
NosaltyA kókuszgolyó évtizedek óta a desszertrajongásotok kiemelt sztárja, jöjjenek is a legkönnyebb, legváltozatosabb receptek.
NosaltyA keksztekercs az egyik legkönnyebben elkészíthető édesség, mely ennek ellenére isteni finom.
NosaltyA kókuszgolyónak senki nem tud ellenállni. Szerencsére nagyon gyorsan elkészíthető, szóval ha már most tudod, hogy nem a sütikre szánnád a legtöbb időt húsvétkor, akkor mentsd le ezek közül a receptek közül a legszimpatikusabbat.
NosaltyApró, édes falatkák a kókusz ölelésében. Ha jobb kedvre akarunk derülni, egy kis kókuszcsók csak hasznunkra lehet!
NosaltyA kókuszkockával egyetlen baj van: minden tiszta kókuszreszelék lesz. De valljuk be, hogy ennyi áldozatot bárki hozhat ezekért az isteni süteményekért.
NosaltyRetró kókuszkocka egy kis csavarral? Vagy kettővel? Igen! Az ausztrálok tudnak valamit: bogyós lekvárral töltik, és csokiba mártják, de csak a biztonság kedvéért. Lamington készült a konyhánkban!
Gerzsenyi FlóraA kókusz hatalmas kedvencetek, ezúttal ellenállhatatlan aprósüteményekbe rejtettük!
NosaltyA kókuszos finomságokkal csak egy baj van: szinte lehetetlen egy darabnál/szeletnél megállni.
NosaltyA nyár legnagyobb ajándékai a friss gyümölcsök és zöldségek. Annak érdekében, hogy ebből a kincsből minél többet megmentsünk a télre, világszerte a befőzés különböző fajtáit alkalmazzuk. Persze mindenhol más számít normálisnak: a kényszer vagy a kényelem egészen érdekes lekvárokat hívott életre. Cikksorozatunkban ezekből mutatunk be néhányat, sőt, el is készítjük őket. Induljon a Lekvárosnézés!
Lakos BenedekCsak hogy még nehezebb legyen eligazodni a növényi tejek világában, most megtudhatjuk, hogy a konzerv kókusztej miért nem ugyanaz, mint a dobozos, amit a kávéba öntünk. Készüljünk fel, nem minden az, aminek látszik!
Lakos BenedekLegyen szó kókuszkockáról, krémesről vagy kekszről, a kókusz íze képes megbolondítani a kedvenc süteményeinket. Nézzük, mi mindenben csodálatos!
NosaltyMindhárom ünnepi, mindhárom eltér a megszokottól: gesztenye, lazac és mák a főszereplőink a december 24-i menüsorban.
NosaltyHa tűkön ülsz már a szilveszter miatt, és indulnál a boltba lencséért meg virsliért, a Lidlt ajánljuk: óriás akciókkal indul náluk az év végi buli!
NosaltyAki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.
Kormos LiliSokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
Ha szereted a süteményeket, na meg a karácsonyt, akkor ez a kvíz biztos nem fog nehézséget okozni. Lássuk, hány karácsonyi süteményt ismersz fel a képekről!
Nem meglepő, hogy karácsony környékén, egészen az újévig bezárólag változásokra lehet számítani a boltok, áruházak nyitvatartását illetően. Lássuk, 2025-ben hova mehetünk vásárolni, és mikor!
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...