kézműves

Lesz mit ünnepelni az idei Kenyérlelke fesztiválon: kétszer annyi kézműves...

Hetedik alkalommal is megrendezésre kerül a Kenyérlelke fesztivál. Ugyan eddig is mindig nagy érdeklődéssel kísérte a nagyközönség a különböző pékségeket és kenyereket bemutató fesztivált, az idei évben még különlegesebb hangulatban kerül sor a rendezvényre: az elmúlt egy évben ugyanis nagyjából harminc új kézműves pékség nyílt Magyarországon, és ez a trend illetve az érdeklődés is folyamatos növekedésnek örvend. Idén három helyszínen találkoznak a gazdák, molnárok és pékek, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, és ízelítőt adjanak termékeikből: Debrecen után Budapest és Veszprém ad otthont a kenyereknek.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...