Mit főzzek ma? Lencseleves, morzsás kelbimbó és mézeskalácsmuffin a mai...
A mai menüvel már teljesen a karácsonyra hangolódunk. Igazán finom fogások következnek, melyek akár az ünnepi asztalon is visszatérhetnek.
NosaltyA mai menüvel már teljesen a karácsonyra hangolódunk. Igazán finom fogások következnek, melyek akár az ünnepi asztalon is visszatérhetnek.
NosaltySajnos vannak olyan alkalmak, amikor nem ajánlott a kelbimbó fogyasztása, annak ellenére, hogy egy nagyon egészséges zöldségről van szó.
NosaltyLegújabb Napi Tippünkből megtudhatod, hogy miként lehet a legegyszerűbben felaprítani a kis káposztafejeket, azaz a kelbimbókat!
NosaltyAz egyik legérdekesebb ízű és formájú zöldség nemcsak magában sütve és párolva remek, ennél sokkal többféle ételben kaphat fontos, vagy épp főszerepet. Készülhet belőle rakottas, krémleves, párosíthatjuk meglepő sós vagy épp édes elemekkel.
Szekeres DóraVannak azok a zöldségek, amelyek a tipikus „nemszeretem” ételek alapját adják, ezek közül pedig valószínűleg a kelbimbó viszi a prímet. Ha mégis szeretnénk neki egy esélyt adni, tegyük az alábbi módszerek bevetésével. Ígérem, finom lesz!
Lakos BenedekA köretek kihagyhatatlan elemei a mindennapi étkezésnek, de nem kell, hogy mindig ugyanazokat készítsd el! Most csokorba szedtünk 8 finomabbnál finomabb köretet, amik közül több akár önálló fogásként is megállja a helyét.
NosaltyNéha jól esik egy finom, könnyed saláta. Mutatjuk, idén melyeket készítettétek el a legszívesebben.
NosaltyMegértjük, ha a nagy rohanásban nincs annyi időd a konyhában munkálkodni. Szerencsére van pár remek ebédötletünk, melyek gyorsan elkészülnek.
NosaltyA köret legalább annyira fontos, mint a főfogás a karácsonyi asztalon. Szerencsére van pár ötletünk, mit tegyél az asztalra.
NosaltyA nyár vége után a szeptember egy szomorú váltásnak tűnhet, azonban rengeteg finom alapanyag, íz és étel rejtőzik az első őszi hónapban is. Főzzünk egész hónapban isteni szezonális fogásokat, élvezzük ki teljesen az új évszak kezdetét!
NosaltyA nyarat már bőven magunk mögött hagytuk, és ilyenkor valahogy a savanyú uborkáról is megfeledkezik az ember. De mi van akkor, ha mostanság is szeretnénk egy jó üveg házi savanyút készíteni? A választ az alábbi zöldségek egyike adja.
Lakos BenedekLehet nem szeretni ezeket a kedves zöld gömböket? Sajnos sokan nem kedvelik, mert csak az iskolai túlpárolt, szétfőtt kelbimbó van meg az emlékezetükben, ezért később sem próbálkoznak vele. A következő három recept nekik szól, hogy megszeressék, de a zöldség kedvelőinek is küldjük őket, hogy még többször, minél színesebben használhassák fel ezt a tényleg izgalmas alapanyagot.
GrétiGluténérzékenyként nem könnyű az élet, hiszen a glutén olyan finomságokban is megtalálható, mint mondjuk a kovászos uborka. Ráadásul jó pár olyan kedvenc van, amiről sokan azt gondolnánk, hogy gluténmentes, miközben nem az. A csomagolást és az összetevőket minden esetben érdemes ellenőrizni!
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...