6 gasztrotrend, amivel a járvány óta találkozhatunk a hotelekben
Ha kíváncsi vagy, hogy milyen különleges finomságokkal várnak idén a szállodák és hotelek, akkor ebből a cikkből most megtudod.
NosaltyHa kíváncsi vagy, hogy milyen különleges finomságokkal várnak idén a szállodák és hotelek, akkor ebből a cikkből most megtudod.
NosaltyA világ legjobb légitársaságaként számon tartott Emirates nem mindennapi újdonságokkal kényezteti el utasait a jövőben. A cég több mint 800 milliárd forintot fordít olyan fejlesztésekre, melyek az utasok kényelmét, hovatovább a határtalan luxust hivatottak megeleveníteni.
NosaltyA vol-au-vent az egyik legismertebb francia leveles tésztás sütemény, melybe egyaránt passzol édes és sós töltelék is. Mi most egy orosz halsalátás különlegességet mutatunk be nektek, amelyet egy kevés kaviárral együtt teszünk az ünnepek leglátványosabb, legétvágygerjesztőbb falatkájává.
Hering AndrásA spárgaszezon olyan rövid, hogy az ember minden adandó alkalmat szeretne kihasználni a zöldség elfogyasztására. Hogy mennyire tökéletes előételt lehet belőle készíteni néhány egyszerű, klasszikus és minőségi alapanyag hozzáadásával, arra a spárgamimóza a legjobb bizonyíték.
Hering AndrásUgyan a húsvéti ünnepkör szinte kötelezőnek tűnő eleme a copfosra fonott kalács, nem biztos, hogy minden évben neki szeretnénk állni ennek az időigényes és precíz feladatnak. Szerencsére nem is kell: nézzük, mi sülhet még a kalácstésztából!
Lakos BenedekZöldségleves, csirkés főételnek való és egy gyors, de annál finomabb pohárkrém csábít a konyhába, hogy elkészítsd magadnak!
NosaltyA befőttesüvegek jelenleg még nem részei a hivatalos visszagyűjtési hálózatnak, viszont több lehetőség is van a fenntartható újrahasznosításukra.
Németh OrsiLevesünk citromtól lesz friss és karalábéval fő, főételünk céklától piros és tunkolható, míg desszertünk a legszebb gyermekkori napokra emlékeztet.
Vannak ételek, melyeket a gyerekek legtöbbje imád - néhány kivétellel, de ők, mint tudjuk, csak a szabályt erősítik. A gombóclevesek, a rántott csirke, bármi, ami nutellás vagy csokis, de a borsóleves is nagy kedvenc legtöbbjüknél. Ezen a héten nekik kedvezünk!
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Van, aki ecetesen szereti, mások több paprikával, van, aki teljesen kihagyja belőle, és sokan szeretik egy kis paprikával vagy paradicsommal feldobni. Nekünk ez a kedvenc verziónk a ...
A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!