Mit főzzek ma? Aranyló húsleves, ünnepi harcsapaprikás és mákosguba-torta az...
Karácsonykor mi más is készülhetne a családnak, mint klasszikus fogások!? Lélekmelegítő tyúkhúsleves, csodás harcsapaprikás, és mákosguba-torta az ajánlatunk.
NosaltyKarácsonykor mi más is készülhetne a családnak, mint klasszikus fogások!? Lélekmelegítő tyúkhúsleves, csodás harcsapaprikás, és mákosguba-torta az ajánlatunk.
NosaltyÚgy láttuk, idén is imádtátok a palacsintákat. Jöjjenek a kedvenc almás, fahéjas, túrós és egyéb édes csodák receptjei.
NosaltyMár csak pár hét van karácsonyig, ahogy pedig felgyúlnak az első karácsonyi fények, mi is egyre inkább kerülünk ünnepi lázba. A hangulatot nemcsak díszekkel, ízekkel is előidézheted, mutatunk néhány fűszert, amit felhasználva azonnal elindítod a WHAM!-től a Last Christmas-t.
Masszi- Rigó CsillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...