9 étel, levestől a főételig, ami a kaportól király
Kerüljön mediterrán salátába, betyárlevesbe vagy éppen egy jó tökfőzelékbe, a kapor mindig csodálatos, karakteres íze remekül passzol a követkető fogásokba.
NosaltyKerüljön mediterrán salátába, betyárlevesbe vagy éppen egy jó tökfőzelékbe, a kapor mindig csodálatos, karakteres íze remekül passzol a követkető fogásokba.
NosaltyA hagyományos zöldbableves receptje valószínűleg mindenki recepttárában fellelhető, ami a szalonnától, fokhagymától és a tejföltől lesz ízig-vérig magyaros. Ha nyitottak vagyunk az újdonságokra (már pedig miért ne lennénk?!), akkor érdemes ennek az isteni levesnek a jéghideg verzióját is kipróbálnunk, amit rántás és habarás nélkül, saját magával sűrítve, tejföl helyett pedig mascarponével teszünk lágyan krémessé. Egy baj van vele: nehéz abbahagyni.
Hering AndrásAz egyik legmegosztóbb fűszernövényünk, amelyet vannak, akik egész életükben ki nem állhatnak, mások kezdetektől vagy felnőttkoruktól elkötelezett rajongói. Egészséges, különleges, és sok étel elképzelhetetlen nélküle – ez a kapor, amely a nyár egyik sztár fűszere nálunk.
Szekeres DóraMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
Ha szeretnél jól aludni, akkor ezeket a vitaminokot érdemes beszerezned.