9 király káposztás tészta, amivel gyorsan elkészülsz
Az őszi időszakban most bekáposztázunk, ráadásul az egyik kedvencetekkel, tésztákkal variáljuk ezt a finom és laktató zöldségalapanyagot. Meg is kívántátok, igaz?
NosaltyAz őszi időszakban most bekáposztázunk, ráadásul az egyik kedvencetekkel, tésztákkal variáljuk ezt a finom és laktató zöldségalapanyagot. Meg is kívántátok, igaz?
NosaltyA káposztás cvekedlit többek között azért imádjuk annyira, mert a gyerekkorunkat juttatja eszünkbe, ráadásul szuperkönnyű elkészíteni, így akármikor nosztalgiázhatunk!
Nosalty’Régen utáltuk, ma kedveljük’ fogások léteznek, és az idő előrehaladtával egyre több ilyenbe futunk bele. Ha valaha nem szeretted, adj egy esélyt a káposztás tésztának, érdemes, meglátod!
GrétiMinden pogácsának megvan a maga szépsége, ami miatt imádjuk. A káposztás mind közül a legkarcosabb, legmarkánsabb, így vagy ez lesz a kedvence valakinek, vagy visszatér a biztonságot nyújtó sajtoshoz. Nézzük, miben áll a szépsége!
GrétiKáposztából annyi mindent lehet készíteni, mi most többféle izgalmas, színes, klasszikus és új receptet hoztunk nektek.
NosaltyA magyar konyha egyik legfontosabb növénye, amit mégsem használunk ki eléggé. A káposzta sok ételünkben főszereplő, ezek közül sokba savanyítva kerül. De a friss, édes, más néven nyári káposzta vagy új káposzta is remek alapanyag, amit ilyenkor érdemes minél többet használni.
Szekeres DóraKedden sem hagyunk titeket éhesen. A hűvös időre való tekintettel egy tányér forró gulyáslevessel, klasszikus káposztás kockával és új köntöst kapott túró rudival készülünk.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...