jótékonyság

A világ legjobb éttermének séfjével tart jótékonysági főzést a Magyar...

Közös jótékonysági vacsoraestet tart június 16-án a Stand Étteremben a Magyar Bocuse d'Or csapat. Ráadásul a főzéshez Rasmus Kofoed, a világhírű dán étterem, a Geranium séfje is csatlakozik. A rendkívüli vacsoraest bevétele a vidéki szakácstanulók tehetséggondozását segíti majd, akik a magyar csapat felkészülését támogatják a gasztronómiai világverseny alatt.

Nosalty

1000 adagnyi ebédet főzött Dobó Ági az Élelmiszerbank és a...

Ezer rászoruló számára készített laktató ebédet a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a márkanevet változtatott Ben’s Original egy nagyszabású jótékonysági esemény keretében. Már korábban elindult egy együttműködés a MARS Magyarország és a TESCO Magyarország között, a mostani esemény pedig ennek részeként szerveződött meg. A főzést követően folytatódik majd a két cég partnersége valamint a többezer nélkülöző család és szervezet támogatása céljából történő adománygyűjtés is.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...