8 kívánatos saláta, hogy a tested és a lelked is...
Indítsátok az évet tartalmas salátákkal, melyekből bizony nem spóroltuk ki az egészséges alapanyagokat és a mesés ízeket sem.
NosaltyIndítsátok az évet tartalmas salátákkal, melyekből bizony nem spóroltuk ki az egészséges alapanyagokat és a mesés ízeket sem.
NosaltyCsirkemell, olívabogyó, tészta, paradicsom, gránátalma, káposzta, répa, bab, édeskömény...csak néhány azokból, amit joghurttal elkeverve csodás salikat alkothatunk.
NosaltyUgyan néhány recept az alábbiak közül csak neccesen nevezhető salátának, most mégis így fogunk tenni velük. Hiszen kit érdekelnek a kategóriák, ha ilyen laktató ételeket ehet?
NosaltyA saláta egy sokszínű spektrum, ami az egyszerű leveles zöldektől tart, a sült zöldségeken át, egészen a gabonákig és tésztáig. És ezen a spektrumon általánosan elfogadott igazságnak tűnik, hogy maradékból finomabb lesz a saláta.
Lakos BenedekSzínesek, és cseppet sem unalmasak, tele vitaminnal. Épp ilyen ebédekre és könnyű vacsorákra van szükség! Nézzétek őket!
NosaltyPersze süthetnénk külön csirkét, és készíthetnénk mellé különböző köreteket is, de mennyivel egyszerűbb, ha csak egyetlen étel csinálunk, amiben egyesülnek ezek az elemek. Nem másról van szó, mint a tápláló csirkesalátáról, ami lehet ebéd, uzsonna és vacsora is.
NosaltyNem csoda, ha három napnyi folyamatos evés-ivás után valami könnyedebbre vágyik az ember. Persze ilyenkor sem kell éhen maradni: az alábbi saláták nem terhelnek le, mégis jóllakunk velük.
NosaltyA joghurtos öntetek a salátavilág abszolút nyertesei. Ízletesek, könnyen fűszerezhetők, mellette mégis nagyon könnyűek, nem terhelik le a gyomrot. Pont ilyen ételekre van szükségünk nyáron, válogassunk az alábbi lehetőségek közül.
NosaltyA joghurt és a saláta a diétázók legjobb barátja külön-külön is, na de összerakva az igazi, nem? Krémes, joghurtos salátákat hoztunk!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...