III. Károly először nyilatkozott az állapotáról
Károly először beszélt betegségéről, nyilatkozatából az is kiderül, miből merít erőt ebben a nehéz időszakban.
NosaltyKároly először beszélt betegségéről, nyilatkozatából az is kiderül, miből merít erőt ebben a nehéz időszakban.
NosaltyA királynő egy koncerten beszélt III. Károly betegségéről a nyilvánosság előtt.
NosaltyA palota tegnap este jelentette be, hogy III. Károlynál rákot diagnosztizáltak.
NosaltySzombaton került sor Károly király koronázási ceremóniájára, a történelmi esemény apropóján pedig a brit uralkodó korábbi szakácsa elárulta, hogy milyen ételeket fogyaszt előszeretettel az ország feje.
Szász NóriKamilla fia mesélt arról, milyen hozzávalókat száműznek az ételekből a koronázás napján.
NosaltyA III. Károly koronázására készülő fogás egy teljesen hétköznapi étel, amelyet tényleg bárki elkészíthet otthon is.
NosaltyVegán ételek elkészítésére képes séfet keres a brit királyi udvar: a meghirdetett állás komoly elvárásokat támaszt a jelentkezőkkel szemben, az újítás mögött pedig meglepő indok áll. Vajon növényi alapú étrendre vált az uralkodó?
NosaltyA május 6-án tartandó koronázáson vegán olajjal szentelik majd fel Károlyt, aki ezzel több évszázados hagyományt szakít meg.
NosaltyA királyi család most először karácsonyozik a királynő nélkül, az ünnep légköre pedig a hírek szerint nem lesz olyan formális, mint II. Erzsébet uralkodása alatt.
NosaltyAz új király nem híve sem a luxusnak, sem az állatkínzásnak, így egy újabb alapanyagot száműzött a palotából.
NosaltyA királynő halálával több mint 800 márka csomagolása változhat a következő két évben. Mostantól III. Károly király döntheti el, kik érdemlik ki a királyi pecsét címert, melyet jelenleg mintegy 875 márka mondhat a magénak.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...