Ezt minden héten meg kéne tenned a hűtőddel
Ha te is szeretnéd csökkenteni az ételpazarlást, most eláruljuk, milyen trükkel küszöbölheted ezt ki.
NosaltyHa te is szeretnéd csökkenteni az ételpazarlást, most eláruljuk, milyen trükkel küszöbölheted ezt ki.
NosaltyMegvetted a gránátalmát, de még nem volt időd megpucolni (valljuk be, ez egy külön program)? Felvágtad a gránátalmát, és betetted a hűtőbe későbbre? Napi Tippünkből megtudhatod, pontosan mennyi ideig hagyhatod a gránátalmát a hűtőben!
Szász NóriOtthon Tippünkben eláruljuk, mi az a furcsa, de hatékony módszer, amivel szagtalaníthatod a hűtődet.
Szász NóriVan olyan, amit a hűtőben tartasz, pedig nem is étel? Krém, gyógyszer, esetleg az angórapulcsid, ami úgy nem bolyhosodik? Máris mondjuk, mi mehet még a hidegre:
NosaltyMindennapi konyhai praktikáink közül az egyik kedvencünk, hogy ha szeretnénk meghosszabbítani a fűszernövények élettartamát, akkor betesszük a hűtőbe. Napi Tippünkben most azt is eláruljuk, melyik az a fűszernövény, aminél ezt kerüld el.
Szász NóriA hűtőtakarítás nem a legjobb móka, de ezzel a netes trükkel legalább gyerekjáték. Mai Otthon Tippünkből megtudhatod, miről is van szó pontosan.
NosaltyAggodalmukat fejezték ki a szakértők azzal kapcsolatban, hogy a spórolás miatt esetlegesen több lehet az ételmérgezés.
NosaltyCsökkentsd a rezsit a tudatos hűtőasználatoddal, amihez most szuper spórolási tippeket adunk.
NosaltyA fagyasztott és nyers csirkénél egyértelműen szag alapján meg lehet állapítani, mikortól nem érdemes fogyasztani – de mi a helyzet a kész, főtt vagy sült csirkehússal?
Stuth-Nagy NikiTrükkös dolog a haltárolás, hiszen még a hűtőszekrényünkben is könnyen megromolhat az a szép darab filé, amit korábban vásároltunk az árusnál. Minden a megfelelő tárolási körülményeken múlik, nézzük, mik ezek!
Lakos BenedekMár megint bennfelejtetted a maradékot a hűtőben, és minden átvette a megbontott szardínia, a marhapörkölt és a megbarnult banán illatát? Három módszert mutatunk a hűtő könnyed illatosítására.
NosaltyA hűtőtisztítás senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága, de ha elkerülöd ezt a nyolc hibát, megkönnyítheted a saját dolgodat.
Szász NóriA vajtárolással kapcsolatban sokszor felmerül a kérdés: hűtőszekrényben vagy szobahőmérsékleten tartsuk? Most elmondjuk, mire kell figyelni!
NosaltyImádjuk a sajtokat, a fokozott ízélmény érdekében azonban nem mindegy, mikor fogyasztjuk őket.
NosaltyTalán nem gondolkoztál még azon, hogy vajon elég jó-e a sodrófád, pedig van eltérés a különböző formájú nyújtófák között. Otthon Tippünkben eláruljuk, melyik a legjobb típusú sodrófa, és hogy milyen feladatra a legalkalmasabbak az egyes változatok.
Szász NóriNyakunkon az ünnepek, ilyenkor mindenki nagyot akar villantani süteményfronton – persze máskor sem árt, ha tényleg felejthetetlenné teszünk egy linzert, piskótát vagy muffint. Az alábbi alapanyagok bevetésével garantált lesz a siker.
Lakos BenedekGyakran nézik gaznak ezt a törékeny, sárga kis virágot, azonban olyan gyógyhatásokkal bír, melyek egy gyógyszert is felülmúlnak. Ismerjétek meg a vérehulló fecskefüvet!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...