8 színes-illatos-harsogós tavaszi saláta nem csak húsvétra
Tojásos, spenótos, majonézes, vegán, sült zöldséges, krumplis, medvehagymás...és ez csak pár típus, amit itt megtaláltok!
NosaltyTojásos, spenótos, majonézes, vegán, sült zöldséges, krumplis, medvehagymás...és ez csak pár típus, amit itt megtaláltok!
NosaltyKészüljünk a húsvétra ezekkel a könnyed, zöldséges salátákkal, amelyek rengeteg tojást tartalmaznak, mégsem tojássaláták. Cserébe borzasztóan laktatóak, így bármikor jólesik falatozni őket: reggel, délben, este.
NosaltyA húsvéti menü elengedhetetlen része sok családnál a hidegtál. Töltött tojások, sonka- és sajttekercsek, valamint megannyi majonézes saláta: ezekből állnak az impozáns tálak, amelyek népszerűségét az is mutatja, hogy már a tavalyi húsvét alkalmával is ezeket kerestétek. Jöjjenek az abszolút kedvencek!
NosaltyAzt gondolnánk, hogy húsvétkor csak majonézes salátát érdemes enni, mi azonban most mutatunk pár olyan receptet, ami majonézesen és majonéz nélkül is megállja a helyét az ünnepi asztalon.
NosaltySzerencsére akkor is csodás salátákat szolgálhatsz fel húsvétkor, ha ezúttal nem a majonézes franciára vagy tojássalátára esne a választásod.
Liptai LillaHa nemcsak szendvicseket és sonkatekercseket szeretnél felszolgálni húsvétkor, hanem valamilyen salátát is, akkor ments le ezek közül párat, és készítsd el!
NosaltyHa valamikor ér majonézt enni majonézzel, az a húsvéti (és persze a a karácsonyi) dőzsölés. Főtt tojással, franciasaláta-keverékkel, főtt burgonyával, medvehagymával, snidlinggel, csak győzzünk választani! A Nosalty-felhasználók, azaz a ti és a mi majonézes kedvenceink egy helyen:
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...