Sonkás maradékmentő receptek
Segítünk, hogy az ünnepekkor felhalmozódott sonkamennyiség kicsit csökkenjen, csodásan ízletes sonkás maradékmentő receptekkel!
NosaltySegítünk, hogy az ünnepekkor felhalmozódott sonkamennyiség kicsit csökkenjen, csodásan ízletes sonkás maradékmentő receptekkel!
NosaltyTermészetesen évről évre nem sikerül összehozni, hogy ne maradjon el nem fogyasztott alapanyag, étel az ünnepi asztalról. Szerencsére pompásan kreatív húsvéti maradékmentő fogásokat hoztunk!
NosaltyAmikor már csak egy gyors, tutira működőképes muffinreceptre van szükségünk, jó, ha megnézzük a Nosalty Gasztroközösségének tuti húsvéti muffinreceptjeit, nem fogunk mellényúlni!
NosaltyVannak olyan klasszikus megoldások az ünnepi asztalra, ami mellett nem lehet elmenni. A húsvéti töltött húsételek szó szerint ilyenek, az asztalhoz parancsolnak!
NosaltyA húsvéti asztalon legyen idén minél több zsenge, friss zöldségből készült fogás, ne csak a nyuszinak hagyjunk répát! A sonka mellé is elférnek a zöldséges hidegtálak és vendégvárók!
NosaltyAz alábbiakban olyan tavaszi leveseket gyűjtöttünk neked össze, amik tökéletesen passzolnak majd a húsvéti lakomához! Jó étvágyat hozzájuk!
NosaltyÜnnepeljük ma (is) a nőket! Lányok, asszonyok, mind megérdemelnek pár parádés fogást, legyen szó ínycsiklandó előételről vagy mutatós főtelekről, a csinos desszertekről nem is beszélve.
NosaltySzeretnéd, hogy a húsvéti fogások még finomabbak és krémesebbek legyenek? Hívd segítségül a majonézt, mely rengeteg ételt feldobhat!
HirdetésA torma szinte mindenki fejében a húsvéthoz kapcsolódik, pedig íze, pikáns aromája és felhasználhatósága révén akár egész évben fogyaszthatnánk, és nem csak sonka vagy húsok mellett. Lássuk, miféle ételekhez és recepttípusokhoz illik még kitűnően a torma, a klasszik sonkatekercsen túl!
HirdetésA húsvéti készülődésben a közös sütés-főzés, és az így készült finomságok elfogyasztása a legjobb rész, de valljuk be, van, amikor már csak egy viszonylag gyors, könnyű édességre van időnk. Ilyenkor tökéletes megoldás, ha az alábbi, lekvártól édes húsvéti sütemények receptjéért nyúlunk.
HirdetésA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...