hússütés

Így sütheted hibátlanra a Márton-napi libacombot

Nemsokára itt a Márton-nap, amikor hagyományosan libát sütünk és eszünk – sokféleképp el lehet készíteni ezt a rendkívül finom húsfélét, viszont alapvetően máshogy kell vele bánni, mint a könnyen kezelhető, gyorsan átsülő csirkével. Cikkünkben most hasznos sütési tippeket adunk, hogy a legjobban sikerüljön a libalakoma, azon belül is a libacomb.

Szekeres Dóra

Gordon Ramsay lerántotta a leplet a tökéletes steak titkáról

A steaksütés nem egyszerű munka: míg valakinek elsőre is tökéletes lesz, addig a házi szakácsok nagy része egy életen át kutatja, hogyan lehet egy nagy szelet marhahúsból finom, omlós, nem túl száraz és nem rágós húst készíteni. Gordon Ramsay most elárulta a titkot, ő hogyan csinálja Amerika egyik kedvenc húsételét.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...