11 lasagne, mely közül mindenki megtalálja a kedvencét
Lasagnét nemcsak a húsimádók ehetnek, hiszen rendkívül sok variációban elkészíthető, húsmentesen is. Nézzük a mi kedvenc kombinációinkat!
NosaltyLasagnét nemcsak a húsimádók ehetnek, hiszen rendkívül sok variációban elkészíthető, húsmentesen is. Nézzük a mi kedvenc kombinációinkat!
NosaltyA lasagne önmagában is egy elég masszívan laktató étel, persze mindig tehetünk további lépéseket annak érdekében, hogy ezt fokozzuk. A Napi Tipp keretében megnézzük, mivel és mitől lesz még táplálóbb!
Lakos BenedekA cukkinilasagne a klasszikus olasz comfort food friss felfogása, újragondolása. Tele van zöldségekkel, de még így is megmarad a hagyományos lasagne gazdag íze és pompás textúrája. Tetézd reszelt parmezánnal és bazsalikomlevéllel, tökéletes hétvégi étek lesz az egész család számára.
Hering AndrásTudtad, hogy július 29-én ünnepeljük a lasagne világnapját? Az olaszok híres rakott ételét nem is olyan nehéz elkészíteni, mutatunk pár receptet, amivel tökéletes ebédet vagy vacsorát dobhatsz össze, akár húsmentesen is!
NosaltyCsempéssz egy szelet Olaszországot a hétköznapi szürkeségbe! Ezek a szaftos lasagnék biztosan feldobják a napod, ráadásul elkészíteni sem nehéz őket.
NosaltyMindegy, milyen raguval készítjük, a lasagne rétegezésének van egy meghatározott sorrendje, ami ugyan nem szentírás, de ha így rakjuk össze a tésztaételt, sokkal jobb eredményt érhetünk el. De miért ilyen fontos ez?
Lakos BenedekEgy jó lasagnének nehéz ellenállni, főleg, ha nemcsak a klasszikus kínálatot, de színes, zöldséges változatokat is mutatunk, így mindenki megtalálja a maga kedvencét.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...