húsos ételek

7 nap, 7 étel – húsos-hüvelyes fogásokkal éljük túl a...

A hüvelyesek a növényvilág fehérjebombái, így ezekkel gyorsan és olcsón jóllakhatunk. Tegyünk melléjük egy kis adag húst, és máris kész az ebéd vagy vacsora, ami után senki nem marad majd éhes. Csupa ilyen fogás érkezik erre a hétre, de ne higgyük, hogy bele fogunk unni a sok babba és borsóba: ugyanis a hüvelyesek és húsok kombinálásából rengeteg színes ételötlet születhet.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...