Újabb drágulást jósol az egyik húsfélének a szakértő
Sajnos egy újabb rossz hírrel tudunk szolgálni egy húsféle árát illetően.
NosaltySajnos egy újabb rossz hírrel tudunk szolgálni egy húsféle árát illetően.
NosaltyMost még jutányosabb áron kaphatunk csirkemellet és sertéscombot a boltokban, a május elsején lejáró élelmiszerárstop kivezetése után viszont egy vagyont kell majd fizetnünk a húsokért.
NosaltyRossz hírrel kell szembenézniük a fogyasztóknak, a baromfihús ugyanis nagymértékű drágulásnak indult.
NosaltyJelentős mértékű drágulásra számíthatunk idén az alapanyagok árának emelkedése miatt. A közeljövőben nemcsak a hús, de a tejtermékek és még az üdítők is többe fognak kerülni.
NosaltySajnos ismét rossz hír a húsfogyasztóknak: nem kicsit fog megdrágulni a hús. A várható áremelkedés mintegy 25%-os lesz.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...