Top 10 hidegtál, melyet felszolgálhatsz húsvétkor
A hidegtálakat egy-két nappal előbb is elkészítheted, hatásuk nem marad el!
NosaltyA hidegtálakat egy-két nappal előbb is elkészítheted, hatásuk nem marad el!
NosaltyÖsszeszedtük nektek a legszebb, legmutatósabb hidegtálakat, melyekkel sosem lőhettek mellé. Melyik készül el idén? Retrót és újragondoltat is mutatunk!
NosaltyNincsen szilveszter majonézes tálak, saláták és egyéb díszes fantazmagóriák nélkül. Hogy idén mi készül, az már nem kérdés, remélhetőleg már megvagytok mindennel a bulira. Egy évvel ezelőtt azonban ezeket a recepteket kerestétek nagy erőkkel.
NosaltyNosztalgikus, krémes, ízletes, laktató, és ha jól készül, vajmi kevés köze van a kaszinóhoz.
NosaltyGuinness-rekord dőlt meg a Bács-Kiskun megyei Fülöpszálláson: a Kígyósi Csárda szakácsai egy majdnem féltonnás hidegtálat készítettek, amely nemcsak óriási méretű lett, de egy jótékonysági ügy részeként is szolgált.
NosaltyA mai menüben könnyed és nyárias fogások készülnek, hogy felfrissülj napközben, mindenféle elnehezülés nélkül.
NosaltyA húsvéti menü elengedhetetlen része sok családnál a hidegtál. Töltött tojások, sonka- és sajttekercsek, valamint megannyi majonézes saláta: ezekből állnak az impozáns tálak, amelyek népszerűségét az is mutatja, hogy már a tavalyi húsvét alkalmával is ezeket kerestétek. Jöjjenek az abszolút kedvencek!
NosaltyA húsvéti hidegtálak az ünnep leglátványosabb elemei lehetnek egy kis odafigyeléssel, ezért is mutatunk most nektek olyan recepteket és praktikákat, melyek nemcsak finomak, de látványosak is!
NosaltyImádjuk a sajtokat, a fokozott ízélmény érdekében azonban nem mindegy, mikor fogyasztjuk őket.
NosaltyMár biztosan javában megy a készülődés a szilveszteri bulira, éppen ezért ajánlunk néhány mennyei majonézes fogást, amivel feldobhatod a hidegtálkínálatot!
NosaltyTúl sok volt az elmúlt napokban a meleg fogásokból? Készíts kocsonyát vagy hidegtálat, mutatunk néhány fenséges receptet!
NosaltyTegyük még különlegesebbé a húsvéti asztalt ezekkel a nyuszi alakú ételekkel. Az egyszerű hidegtál vagy mártogatós átalakításával látványos eredményt érhetünk el.
Lakos BenedekNálunk múlt héten már tényleg minden a húsvétról szólt: megmutattuk, hogyan főzhetsz akár egy tucat kemény tojást a sütőben, összeszedtük, mely süteményeket kell mindenképpen elkészítened az ünnepre, és kiderítettük, honnan rendelhetsz isteni kalácsot és sonkát húsvétra.
NosaltyHúsvét közeledtével itt az ideje eltervezni, milyen ételek lesznek az ünnepi menü főszereplői. Az újdonságok mellett néhány szuper, retró hangulatú hidegtállal készültünk nektek, a húsvéti sonka mellé elsőként egy tökéletes, friss tavaszi franciasalátát ajánlunk!
NosaltyMennyi mennyei finomság sorakozik ma az étkezőasztalokra! Tojásleves, ezúttal nagyon finoman, tarhonya, sültpaprikával spékelve és egy kis rózsavizes muffin is érkezik.
Macsuga ViktóriaA Nébih kivonta a forgalomból a Mama Gyógynövényei Hibiszkuszvirág teát, mert idegen anyagot találtak benne.
NosaltyAz adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
NosaltySokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
A gyaloglás nem csupán egészséges választás, hanem olyan tevékenység, amely, ha rendszeressé válik, hosszú távon hozzájárul a hasi zsír csökkenéséhez és általános jó közérzethez.
Az adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...