Igen borsos áron adják a hentesek a magyarok kedvenceit
Már a hőn szeretett hagyományos húskészítményeket is utolérte a rekordinfláció.
NosaltyMár a hőn szeretett hagyományos húskészítményeket is utolérte a rekordinfláció.
NosaltyTöbb milliós támogatásokra is pályázhatnak egyes mikrovállalkozásként működő üzletek az Agrárminisztérium új felhívásában.
NosaltyRemek csemege, de óvatosan kell bánni vele, mert meglehetősen háklis. Megosztjuk a töpörtyűvel kapcsolatos tapasztalatainkat.
Pákozdi NóraVannak még igazi táncoló lábú könyöklőpultos kolbászlelőhelyek? Fröccsen még a hurka zsírja a redős sarkú papírtálcára?
Pákozdi NóraA klasszikus húsvéti sonka van, hogy két hónap alatt készül csak el, míg a gyorspácolt változatok akár már pár nap után is fogyaszthatóak. Mit ajánl a hentes, mire érdemes odafigyelni a húsvéti sonka vásárlásánál és főzésénél? Megkérdeztük.
Masszi- Rigó CsillaVegán hentesüzlet? Ma már semmi sem lehetetlen, a világ első ilyen típusú boltjában pedig néhány óra alatt minden el is fogyott.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...