házi pizzatészta

Kiszámoltuk, megéri-e házi tésztát (pizza, leveles, rétes) csinálni

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthon alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

Házi pizzasütés pizzakővel – gyorsan és egyszerűen!

A legismertebb olasz étel iránti rajongás itthon is töretlen, és bár néha egyszerűbbnek tűnhet rendelni vagy beülni egy pizzériába, az isteni tészta saját konyhánkban is, legalább olyan jó minőségben elkészíthető – pláne, ha rendelkezésünkre áll a sütéséhez egy pizzakő. Utóbbit most a Gorenje ajándékba adja legmodernebb technológiákat kínáló OptiBake sütői mellé.

Hirdetés

#HÁZIMENZA – Lendvai Lilla megsütötte nekünk a lehető legtökéletesebb olasz...

Az elmúlt időszak tumultusában, kicsiben ugyan, de mégis születtek pozitív dolgok. Az otthon eltöltött idő alatt lelassultunk, új dolgokat fedeztünk fel. Például az otthonfőzés szeretetét. A Nosalty és a Delonghi közös sorozata, a #HÁZIMENZA ezt a szeretetet mutatja be, néhány kreatív gasztroarc segítségével. A sorozat legújabb részében Lendvai Lilla stylist otthonában jártunk, aki beavatott minket az eredeti olasz pizza házi elkészítésének rejtelmeibe. (x)

Hirdetés

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...