Ponty a kádban, avagy 3 kelet-európai rémtörténet karácsonyra
Hogy kerül a ponty a kádba? Karácsony előtt? Hol van itt a szeretet, a Jézuska meg az ajándékok, amikor egy hal úszkál a fürdőben?
Pákozdi NóraHogy kerül a ponty a kádba? Karácsony előtt? Hol van itt a szeretet, a Jézuska meg az ajándékok, amikor egy hal úszkál a fürdőben?
Pákozdi NóraAmikor először elkezdtem kutatni az egészben sült süllő elkészítésének módjait, nem gondoltam volna, hogy egy kínzókamraközeli élményben lesz majd részem. Mármint, szerencsére, nem én szenvedtem, hanem a hal: a szakács dolga jóval egyszerűbb, alant meg is található minden folyamat leírása.
Lakos BenedekJönnek az ünnepek, az időszak, amikor több halat eszünk, mint az év többi részében. Szerencsére nem a leghizlalóbb ételcsoportról van szó, azonban mégsem árt odafigyelni, hogyan készítjük el. Most a legízesebb és legegészségesebb módokat fogjuk megnézni.
Lakos BenedekLegyen élet a paprikás liszten túl is, forgassuk a pontyainkat, süllőinket izgalmas dolgokba, hogy megkapjuk életünk legfinomabb bundázott halainak egyikét! Mindegy, hogy épp karácsony van vagy köznap.
Lakos BenedekHa szeretnéd egy kicsit könnyedebbre venni az ebédet vagy a vacsorát, akkor készíts halételt. Most segítségül hoztunk neked pár ínycsiklandozó receptet!
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyUgyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ezek az édességek tele vannak rosttal, antioxidánsokkal és más fontos tápanyagokkal.