gyümölcsleves

A retró gyümölcsleves, amin még mi sem mertünk változtatni

A gyümölcsleves egy igazi magyar kuriózum, ami nélkül nem telhet el nyár! Ilyenkor nyáron érdemes mindig az éppen termő idénygyümölcsökből készíteni, de az év többi részében is készíthetjük almából, körtéből, valamint fagyasztott és konzervgyümölcsökből. Most pár trükköt is megosztunk veletek, hogy a végeredmény garantáltan tökéletes legyen!

Rosanics Petra

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...