Ételek, amiket soha ne egyél reggelire, mert gyulladáskeltők
Kezdd a reggelt egészséges ételekkel, és kerüld el azokat a fogásokat, amelyek gyulladást okoznak a szervezetben! Megéri.
Kremmer MagdiKezdd a reggelt egészséges ételekkel, és kerüld el azokat a fogásokat, amelyek gyulladást okoznak a szervezetben! Megéri.
Kremmer MagdiEláruljuk, mi az a hiba, amit mindenképp kerülj el a reggelidnél, hogy ne fokozd a gyulladást a szervezetedben.
Szász NóriRengeteg a pro és kontra a vegán étkezés mellett, egy friss kutatás szerint úgy tűnik, az ízületi gyulladásra kifejezetten hasznos lehet.
Stuth-Nagy NikiA tartós gyulladás a szervezetben rengeteg, komolynál komolyabb egészségügyi problémákhoz vezethet – de nemcsak a betegségek, hanem az ételek és italok is hozzájárulhatnak az állapothoz. Az alábbi italokat például mértékkel fogyaszd, ha nem akarod, hogy rontsák az egészségi állapotodat.
Stuth-Nagy NikiA gyorsételek jórészt egészségtelenek, ezért mindenki tudja, hogy fogyasztani őket csak mérsékelten érdemes. Egy friss kutatás azonban most még egy okot tett hozzá az eddigiekhez, ami ismét alátámasztja, miért ne egyél sok gyorskaját: az állati termékekben, alkoholban és cukorban gazdag étrend elpusztítja a jó baktériumokat a gyomrodban, és gyulladást okoz.
Stuth-Nagy NikiNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyUgyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ezek az édességek tele vannak rosttal, antioxidánsokkal és más fontos tápanyagokkal.