47 kilót fogyott, pedig még a gyorskajáról sem mondott le
Egy brit nő rájött, hogyan tud fogyni úgy, hogy közben a kedvenc gyorsételeiről sem kell teljesen lemondania.
NosaltyEgy brit nő rájött, hogyan tud fogyni úgy, hogy közben a kedvenc gyorsételeiről sem kell teljesen lemondania.
NosaltyA legutóbbi Sziget Fesztiválhoz képest jelentősen megemelkedtek az élelmiszer- és italárak, de nézzük, hogy pontosan mennyi az annyi.
NosaltyMeglehetősen érdekes módszerrel próbálja leadni túlsúlyát egy 56 éves férfit.
NosaltyEgy friss kutatás szerint egyes országok ételei pozitív hatással lehetnek a hangulatodra.
Stuth-Nagy NikiCsupán egyetlenegy ételcsoportot hagyott el a nő, aminek köszönhetően majdnem egy teljes ember súlyától megszabadult.
NosaltyÚj szabályozás lép életbe 2023-tól az Egyesült Királyságban. A tiltás a gyorsételek és más egészségtelen élelmiszerek reklámozását érinti, a kormányzat ezzel is próbál lépni az országban gyakori elhízás ellen.
NosaltyA gyorsételek jórészt egészségtelenek, ezért mindenki tudja, hogy fogyasztani őket csak mérsékelten érdemes. Egy friss kutatás azonban most még egy okot tett hozzá az eddigiekhez, ami ismét alátámasztja, miért ne egyél sok gyorskaját: az állati termékekben, alkoholban és cukorban gazdag étrend elpusztítja a jó baktériumokat a gyomrodban, és gyulladást okoz.
Stuth-Nagy NikiÉrdekes eredményre jutott a Harvard Egyetem egy kutatása: a kalóriacímkék olvasásával tudatosabb döntéseket hozunk étkezésnél, és kevesebbszer választjuk az egészségtelen gyorskaját.
Stuth-Nagy NikiNem véletlen, hogy olyan nehéz lemondani az egészségtelen ételekről: egy holland kutatás most bebizonyította, hogy az agyunk sokkal jobban figyel az ilyen ételekre, mint az egészségesekre.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...