gulyás

Így főzik más nemzetek a mi gulyásunkat

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy nem nagyon van olyan magyar étel a világon, amely annyira ismert lenne, mint a gulyás – mindenki tudja róla, hogy egy magyar specialitás, de azzal már sokkal kevesebben vannak tisztában, hogy ez a világszerte kedvelt, tartalmas, húsos fogás bizony a legtöbbször köszönőviszonyban sincs a mi letisztult és mégis rendkívül ízes levesünkkel. És ez nem feltétlenül baj.

Szekeres Dóra

11 sűrű, húsos leves, amiben keringőzik a kanál

Itt a farsang, áll a bál: mind jól ismerjük a mondást. Ahhoz pedig, hogy életre is keltsük, főzzünk egy jó adag húsos levest. Bármi ide tartozhat, ami gazdag, sűrű, és dugig van pakolva szaftos húskockákkal. Válasszunk egyet (vagy többet is) a fánk elé!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...