Elismert magyar séf csatlakozott a GÓRÉ étterem csapatához
Június 1-jétől új emberrel bővült a kisharsányi GÓRÉ csapata, aki innovációs és stratégiai séfként segíti majd a falusi fine diningban utazó étterem munkáját.
NosaltyJúnius 1-jétől új emberrel bővült a kisharsányi GÓRÉ csapata, aki innovációs és stratégiai séfként segíti majd a falusi fine diningban utazó étterem munkáját.
NosaltyMiért kap egy étterem a Magyar Marketing Szövetségtől Diamond Awards-díjat? Hogyan kerül egy csapat művész három napra Kisharsányba? De a legfőbb kérdés: mit takar a falusi fine dining, amit a Kisharsányban található Góré étterem képvisel? A kicsit több mint egy éve nyílt vendéglátóhely elhelyezkedésében, koncepciójában és még marketingjében is egyedülálló - ezekről beszélgettünk Balogh Ildikó tulajdonossal.
Szász NóriKülönleges alkotótábort tartott hét elismert művész részvételével Kun Péter és a kisharsányi Góré étterem. A háromnapos rendezvény során írók, rendezők és zenészek együtt mutatták meg, hogyan kapcsolódhat össze a gasztronómia és a kortárs művészet.
NosaltyMennyi mennyei finomság sorakozik ma az étkezőasztalokra! Tojásleves, ezúttal nagyon finoman, tarhonya, sültpaprikával spékelve és egy kis rózsavizes muffin is érkezik.
Macsuga ViktóriaA Nébih kivonta a forgalomból a Mama Gyógynövényei Hibiszkuszvirág teát, mert idegen anyagot találtak benne.
NosaltyAz adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
NosaltySokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
A gyaloglás nem csupán egészséges választás, hanem olyan tevékenység, amely, ha rendszeressé válik, hosszú távon hozzájárul a hasi zsír csökkenéséhez és általános jó közérzethez.
Az adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...