gombóc

5 ok, ami miatt nem ragad a gombócodra a morzsa

A nyári gyümölcsös gombócok elengedhetetlen része – a szaftos belsőn kívül – a ropogós, aranybarnára pirított morzsabunda. Enélkül nem lenne az igazi a gombóc, épp ezért olyan bosszantó, amikor nem akar megragadni a panír az ízes labdacsok felületén. A Napi Tipp keretében most körbejárhatjuk, miért is történik ez.

Lakos Benedek

A 11 édes és sós gombóc, amiről idén nem tudtatok...

A gombóc egy olyan kategória, amit télen-nyáron élvezhetünk, hiszen minden évszakban akad valami, amit tésztába foglalhatunk, morzsába görgethetünk, leönthetünk tejföllel, vagy megszórhatunk fahéjas cukorral. Persze nemcsak édes oldalon, hanem sós ételekben is találkozhatunk a gömbökkel. A listában most az abszolút kedvenceitek szerepelnek.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek