13 krémes rizottó, mely megkoronázza a heted
A rizottó egy fenséges fogás, de nemcsak jeles alkalmakkal lehet elkészíteni, hanem egy nehéz munkanap után is, hogy ezzel is megjutalmazzuk magunkat.
NosaltyA rizottó egy fenséges fogás, de nemcsak jeles alkalmakkal lehet elkészíteni, hanem egy nehéz munkanap után is, hogy ezzel is megjutalmazzuk magunkat.
NosaltyMai menünkért rajongani fogtok! Lesz itt zöldbableves gazdagon, igazi őszi rizottó gombával, és még egy morzsasüti is, amibe sütőtököt csempésztünk!
NosaltyHasználjuk ki a gombaszezont, és főzzünk csiperke helyett most a különlegesen mély ízű vargányával!
NosaltyKönnyen elkészíthető erdei gombás rizottónk olyan gazdag ízű, hogy tuti felveszitek a repertoárba. Érkezik a recept.
Gerzsenyi FlóraMikor máskor kerülne az étlapunkra a gomba, mint az ősz kellős közepén? Levesekbe, salátákba, főételekbe, húsokba is beletesszük, hogy minden porcikájukat kihasználjuk, amíg frissek!
NosaltyA rizottó állaga egy olyannyira fontos dolog, hogy tulajdonképpen az teszi rizottóvá, megkülönbözteti egy egyszerű zöldséges rizstől. Ez a krémes, szaftos, (jó értelemben vett) szottyos állag azonban másnapra eltűnhet, nézzük, hogy hozható vissza!
Lakos BenedekVegán székelykáposzta, lecsókrémes rakottas, gombás rizottó, csülkös lecsó, cukkinis rakott kel, van itt minden, minta búcsúban!
NosaltySokan félnek a rizottótól, mert folyamatosan és lelkesen kell kevergetni, azonban ezen kívül igazából semmi nehéz nincsen ebben a rizses egytálételben. Vigyázzunk, mert a lenti listában szereplők nagyon ízletesek, érdemes belőlük sokat főzni.
NosaltyMa sem viccelünk, ha a menüről van szó! Napi ajánlatunkban karfiolleves, krémes gombás rizottó és egy mennyei almás palacsinta receptje is szerepel.
NosaltyMielőtt teljesen magunkra hagyna az ősz, még gyorsan készítsük el az évszak legkomfortosabb, mély ízekkel megpakolt egytálételét: a gombás rizottót. De nem ám akárhogy!
Lakos BenedekKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...