13 krémes rizottó, mely megkoronázza a heted
A rizottó egy fenséges fogás, de nemcsak jeles alkalmakkal lehet elkészíteni, hanem egy nehéz munkanap után is, hogy ezzel is megjutalmazzuk magunkat.
NosaltyA rizottó egy fenséges fogás, de nemcsak jeles alkalmakkal lehet elkészíteni, hanem egy nehéz munkanap után is, hogy ezzel is megjutalmazzuk magunkat.
NosaltyMai menünkért rajongani fogtok! Lesz itt zöldbableves gazdagon, igazi őszi rizottó gombával, és még egy morzsasüti is, amibe sütőtököt csempésztünk!
NosaltyHasználjuk ki a gombaszezont, és főzzünk csiperke helyett most a különlegesen mély ízű vargányával!
NosaltyKönnyen elkészíthető erdei gombás rizottónk olyan gazdag ízű, hogy tuti felveszitek a repertoárba. Érkezik a recept.
Gerzsenyi FlóraMikor máskor kerülne az étlapunkra a gomba, mint az ősz kellős közepén? Levesekbe, salátákba, főételekbe, húsokba is beletesszük, hogy minden porcikájukat kihasználjuk, amíg frissek!
NosaltyA rizottó állaga egy olyannyira fontos dolog, hogy tulajdonképpen az teszi rizottóvá, megkülönbözteti egy egyszerű zöldséges rizstől. Ez a krémes, szaftos, (jó értelemben vett) szottyos állag azonban másnapra eltűnhet, nézzük, hogy hozható vissza!
Lakos BenedekVegán székelykáposzta, lecsókrémes rakottas, gombás rizottó, csülkös lecsó, cukkinis rakott kel, van itt minden, minta búcsúban!
NosaltySokan félnek a rizottótól, mert folyamatosan és lelkesen kell kevergetni, azonban ezen kívül igazából semmi nehéz nincsen ebben a rizses egytálételben. Vigyázzunk, mert a lenti listában szereplők nagyon ízletesek, érdemes belőlük sokat főzni.
NosaltyMa sem viccelünk, ha a menüről van szó! Napi ajánlatunkban karfiolleves, krémes gombás rizottó és egy mennyei almás palacsinta receptje is szerepel.
NosaltyMielőtt teljesen magunkra hagyna az ősz, még gyorsan készítsük el az évszak legkomfortosabb, mély ízekkel megpakolt egytálételét: a gombás rizottót. De nem ám akárhogy!
Lakos BenedekNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
Ugyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
Zöldségek több formában is kerülnek ma az ebédlőasztalra: először a minestronét pakoljuk tele velük, majd a főételként szolgáló fasírtba is teszünk belőlük bőven. Az édes zárásról pedig egy áfonyás sportszelet gondoskodik.