8 gombapaprikás, melyet bolondulásig esztek majd
A gombapaprikás igazán jó alternatíva lehet, ha nem szeretnél húst enni, de a pörkölt ízére és szaftosságára vágsz.
NosaltyA gombapaprikás igazán jó alternatíva lehet, ha nem szeretnél húst enni, de a pörkölt ízére és szaftosságára vágsz.
NosaltyMagyaros, mégsem túlzóan zsíros vagy gyomorterhelő fogásokkal lakatunk jól titeket a mai napon.
NosaltyIskolakezdés, első száraz falevelek, sárguló fák, hűvösebb reggelek és esték, takarók, teák, és megannyi új szezonális alapanyag. Eljött a szeptember, mi pedig arra kérünk titeket, főzzetek és süssetek velünk ebben a hónapban is. Gyönyörű őszi receptekkel készülünk az első 30 napra!
NosaltyŐrület magyaros, kirobbanóan finom, irtó szaftos és ízes hármasfogat vár titeket ma.
NosaltyImádjuk az összes hagyományos magyar fogást, de az egyik legnagyobb kedvencünk egyértelműen a petrezselyemmel megszórt, krémes gombapörkölt, amit semmi perc alatt össze lehet dobni. Ezúttal készíts velünk egy vegán verziót, amihez egy különleges köret dukál.
NosaltyA gombának egy csodálatos, magyaros megnyilvánulása a paprikás és a pörkölt. Készítsük jó szaftosan, szaggassunk mellé nokedlit, vagy főzzünk rizst, és halmozzuk rá a tejfölt bőséggel!
NosaltyAmi gombából készül, rossz étel nem lehet! A legjobb gombás tésztákat gyűjtöttük össze, melyeket hétköznap is érdemes lehet elkészíteni.
NosaltySzaftosak, tejfölösek, paprikásak, tejszínesek, némelyikbe pedig még hús is került. Szeretitek a gombapaprikást?
NosaltyElárultuk, hogyan lesz igazán krémes a gombapaprikásod, elhoztuk a ráncos krumpli receptjét a Kanári-szigetekről, és csupán 6 hozzávalóból készítettünk mennyei sajttortát, amihez még a sütőt sem kell bekapcsolnod.
NosaltySzépen megpirult gombaszeletek, ízgazdag, krémes szósz, friss tejföl és frissen aprított petrezselyem, nálunk így néz ki a legjobb gombapaprikás a nokedli mellett a tányéron.
GrétiA mai napra nem hoztunk húsos fogást, de nem is fog hiányozni nektek, megígérjük. A leves franciás, a főétel magyaros, a desszert pedig kókuszos!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...