8 gombával bolondított leves bármikor, mindenkor
A gombalevesek és a gombával turbózott zöldséges/húsos levesek mind-mind kedvencek nálunk, mert a gomba laktató, kiadós, fehérjedús alapanyag, és egész évben kapható.
NosaltyA gombalevesek és a gombával turbózott zöldséges/húsos levesek mind-mind kedvencek nálunk, mert a gomba laktató, kiadós, fehérjedús alapanyag, és egész évben kapható.
NosaltyJó nagy evőkanál tejföl, pihe-puha vajas galuska, zamatos gombák és petrezselyem...mi így szeretjük a mamaféle gombalevest! És te?
NosaltyHázias gombaleves nem akármilyen gombából, gyrosfalatok görögösen és gyönyörű madeleine vár titeket ma.
NosaltyNem akármilyen fogások a maiak, hiszen a gombalevest karalábé turbózza, a rakott krumpli franciás szájízre sült, a desszert pedig a magyar ízlés alfája és omegája, rántott túró rudi!
NosaltyÚgy gondoltuk, hogy a mai menünkből nem hiányozhat a kiadós magyaros gombaleves vajgaluskával, a vegán tikka masala és a tökéletes áfonyás pite. Jó étvágyat hozzájuk!
NosaltyA gombalevest sajttal turbóztuk, a muszaka autentikus, a sajttorta pedig baklavakabátba bújt.
NosaltyNagypénteken nem eszünk húst, de nyugalom, nem szenvedünk hiányt semmiben!
NosaltyA gomba mindig jó, mindig elérhető, mindig finom és gyors. Süssük-főzzük levesekbe, és kanalazzuk nagy kedvvel és szeretettel!
NosaltySűrű, selymesen lágy, gombával készülő krémlevesekkel örvendeztetünk meg titeket.
NosaltyMikor máskor kerülne az étlapunkra a gomba, mint az ősz kellős közepén? Levesekbe, salátákba, főételekbe, húsokba is beletesszük, hogy minden porcikájukat kihasználjuk, amíg frissek!
NosaltyFőzzünk a komplex ízű gombából sűrű, kellemesen melengető krémlevest. A gazdag aromák minimum egy hangulatos erdőbe varázsolnak majd minket, persze már azzal is jól járunk, hogy laktató és finom levest ehetünk ebédre.
NosaltyLegyen szó magyaros klasszikusról, thai kókuszos változatról vagy krémlevesről, gombával mennyei leveseket készíthettek, összegyűjtöttük a 9 kedvencünket.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...