Így köszöntötte fel felesége Giannit apák napján
Egy nagyon bensőséges fotót osztott meg Debreczeni Zita a sztárséfről és kisfiúkról.
NosaltyEgy nagyon bensőséges fotót osztott meg Debreczeni Zita a sztárséfről és kisfiúkról.
NosaltyA híres sztárséf, Gianni Annoni őszintén beszélt arról is, mikor adódtak nehézségeik feleségével, Debreczeni Zitával.
NosaltyGianni egy podcastban mesélt arról, mennyire megviselte őt és feleségét a tíz próbálkozás.
NosaltyOlyan ínycsiklandozó Gianniék karácsonyi menüje, hogy mi is bármikor szívesen látnánk az ünnepi asztalunkon.
NosaltySokszor nincs sok időnk a főzésre, de ha szeretnénk egy gyors és egészséges, ugyanakkor mutatós és ízletes ebédet vagy vacsorát villantani, akkor próbáljuk ki Gianni egészben sült branzinóját, amihez kétféle köret is dukál!
HirdetésAlig egy éve nyitott meg Gianni Annoni új étterme, az olasz vendéglátós most máshol folytatja tovább.
NosaltyBár 2021-ben ismét jó nyarat tudhatott maga mögött a vendéglátás, néhány felhő beárnyékolta a szakma fényes napjait. A munkaerőhiányról és a lehetséges negyedik hullám okozta lezárásokról kérdeztünk olyan ismert és tapasztalt vendéglátósokat, mint Gianni Annoni, Mizsei János, Susánszky Ádám és Haraszti Zsolt.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...