gazpacho

A leghűsebb gazpachót mangóval tettük über szexivé

Ha valami frissítő hűsítőre vágysz ebben a forróságban, segítünk. A gazpacho elkészítéséhez nem kell órákat a tűzhely mellett állni, vagy bekapcsolni 200 fokra a sütőt. Ehhez a könnyed leveshez elég egy turmix, és a zöldségek tápláló legjava. Most tettünk bele mangót is, hogy egy kicsit csavarjunk az ízeken.

Nosalty

7 nap 7 recept: Lángos, kukorica, hideg levesek – nyárzáró...

Bár még nincs vége teljesen a nyárnak, augusztus 20-át követően egy kicsit mindenki átvált őszi üzemmódba: már nem számítunk rekkenő hőségre, jobban feltűnik, hogy a nappalok egyre rövidebbek, és persze az iskolakezdés is ott kopogtat az ajtón... Ne engedjük el teljesen a nyarat, még egyszer utoljára készítsük el a legjobb nyári recepteket!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...