gasztrotörténet

Címlapról ajánljuk

31 étel, ami idén júliusban biztosan az új kedvenced lesz

A nyár derekán járunk, most tényleg minden összesűrűsödik: kánikula, fesztiválok, nyaralási tervek, iskolaszünet, utazás, szabadságolás és a szezon összes friss és zsenge alapanyaga a nyakunkon! Zöldborsó, spenót, sóska, dinnye, cukkini, meggy, cseresznye, paradicsom, paprika, barack és kukorica vár rátok, és megannyi ezekből készült finomság! A legszebb júliusi receptek, alant:

Nosalty

További cikkek

Heti Menü – 7 napig szinte mindent sütés/főzés nélkül készítünk

Közhely, de a nagy melegben főzőcskézni nem annyira jó dolog: próbálunk ilyenkor kevesebb, könnyebb, gyorsabb és sokszor hidegebb fogásokat enni, ez esik jól, és ez így van rendjén. Jöjjenek a hát a gazpachók, a gyümölcslevesek, a hideg saláták tésztával vagy anélkül, a halfélék, a hidegen is finom főételek, és persze a sütés nélküli desszertek!

A legfinomabb káposztás tészta szerintünk cukorral ÉS borssal készül

A nagyi konyhájából és a menzáról szerzett tapasztalatok alapján a káposztás tésztánál lényegében csak a krumplis verzió abszurdabb, mégis egy egész ország rajong ezekért a hagyományos tésztaételekért, és persze mindenki csak úgy szereti, ha saját szájízére van alakítva, lehet az cukros, borsos... vagy mindkettő?!