A 10 cikk, amit idén a legtöbben olvastatok
Idén is utánakerestünk, mely tartalmunk igézett meg legjobban titeket. A legolvasottabb cikkek rangsora 2022-ben a következő lett:
NosaltyIdén is utánakerestünk, mely tartalmunk igézett meg legjobban titeket. A legolvasottabb cikkek rangsora 2022-ben a következő lett:
NosaltyA múlt hét legkeresettebb cikkei között konyhai tippek, otthoni praktikák és természetesen mennyei receptek is sikert arattak.
NosaltyA top 10 legolvasottabb cikkünkben szó volt még a legjobb gyümölcslevesről, mely kapaszkodj meg, teával készül, a bácskai rizses hús igazi, szaftos trükkjeit is elárultuk, ráadásul izgalmas interjút készítettünk Pallag Dávid séffel. És hol van még a vége...
NosaltyNézzük, mely cikkeket szerettétek a legjobban a múlt héten!
NosaltyAz előző héten sem volt hiány izgalmas cikkekből, íme a top 10 kedvencetek!
NosaltyNem hagytunk titeket izgalmas cikkek nélkül a héten sem: pohárba került a Fanta-szelet, a bodza felhasználási módjaival kápráztattunk el titeket, és szupergyors epres lepénnyel is támadtunk. Kocsis Paulinával a TikTokon sütöttünk, Nemesvölgyi Attilával pedig interjút készítettünk.
NosaltyA múlt héten sem unatkoztunk: mangalicazsírba tettük a medvehagymát, nagyon dögös, vegán, kókuszos lime-pitét alkottunk, ami sütés nélkül készül, és cuccos mártogatóst kreáltunk tojásból.
NosaltyMár gőzerővel készülünk a karácsonyra: elárultuk a tökéletes bejgli titkát, egy profi séfet kérdeztünk, hogyan lesz hibátlan és mennyei a karácsonyi kacsasült, és vegán krémlikőrt is készítettünk.
NosaltyTippeket adtunk, hogy tökéletes legyen a sült tarjád, elárultuk a tökéletes hortobágyi palacsinta titkát, és mutattunk néhány zöldségfélét, amit érdemes édes köretként is elkészítened.
NosaltyA múlt héten is fantasztikus témákkal foglalkoztunk: elkészítettük a természet müzlijét, ami rengeteg energiát adott nekünk is, fantasztikus tésztaételeket hoztunk nektek egyenesen Olaszországból, és bebizonyítottuk, hogy a fűszerpaprika édességekben is működik.
NosaltyMúlt héten bemutattuk, hogy a nokedli nem csak tojással jó, padlizsánból készítettünk lekvárt, megmentettük a túlérett gyümölcseidet, és beköszöntött a bodzaszezon is.
NosaltyNyarat varázsoltunk a tavaszból egy isteni garnélás tésztaétellel, megmentettük az ízetlen alaplevedet, bemutattuk az izlandiak szuperételét, és megkóstoltuk a banánlekvárt.
NosaltyIsmét fantasztikus hetet tudhatunk magunk mögött, hiszen isteni tavaszi csirkecombokat készítettünk spárgás-misoval, megfejtettük a púpos muffin titkát, és még a cukorborsót is közelebbről megismerhettük.
NosaltyA múlt hetünk is nagyon izgalmasan alakult, hiszen megismerkedtünk két fantasztikus alapanyaggal, a rebarbarával és a balzsamecettel, elárultuk, hogyan készül a tökéletes basmati rizs, és az egyenletes tortalapok titkát is megfejtettük.
NosaltyMost sem maradtok kvíz nélkül: világhírű séfeket kell felismernetek képekről! Lássuk, ti mennyire vagytok jártasak a magas gasztronómiában!
NosaltyLehet, hogy a környezetnek jót teszünk, ha nem dobjuk ki ezeket az első használat után, de más szempontokat is érdemes lehet figyelembe venni.
Szabó AnnaAthén nemcsak a történelemrajongók fellegvára, a gasztrofanatikusok számára is rengeteg felfedeznivalót tartogat. 10 helyet ajánlunk, amit érdemes felvenned az athéni bakancslistádra.
Szász NóriHa egy mód van rá, ne lépcsőházban tárold a muskátlit, a felesleges kisszekrényt vagy az egyéb, oda nem való tárgyakat, mert komoly, akár egy millió forintos tűzvédelmi bírság járhat érte!
Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, krémesek, linzerek és répatorták, egyesüljetek!
Ha nem tudod, hogyan készítsd el a húsvéti sonkát, amit a boltból/hentestől szereztél be, akkor figyelj, segítünk pár hasznos sonkafőző tippel, hogy a végeredmény kellően puha, ízes, omlós legyen.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!