gasztonómia

„Szitokszó lett a fine dining” – interjú Széll Tamással, a...

Nyert már Bocuse d’Ort, ahogy ő mondja, véletlenül, nyitott bisztró-éttermet a piacon, ami azóta folyamatos telt házzal üzemel az Attila úton, a Standdal pedig nyolc hónappal a nyitás után Michelin-csillagot nyertek. Mindeközben receptvideókat készít, amiből bárki megtanulhatja, hogy kell Széll Tamás-féle rakottkrumplit csinálni. A Stand és a Stand25 séfjével többek között Bocuse d’Orról és a hotelkonyhákról is beszélgettünk.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...