A konyhánk meglepő pontján található a legtöbb baktérium
Elsőre a legtöbben biztosan a szivacsra tippelnének vagy a vágódeszkákra, ám egy új felmérés szerint egészen máshol kell keresnünk az igazságot.
Szabó AnnaElsőre a legtöbben biztosan a szivacsra tippelnének vagy a vágódeszkákra, ám egy új felmérés szerint egészen máshol kell keresnünk az igazságot.
Szabó AnnaEgy friss kutatás megállapította, hogy a konyhák legpiszkosabb tárgya egy olyan eszköz, amire tényleg csak a legpedánsabbak gondoltak volna.
NosaltyMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
A hosszú hétvége első napján nem szeretnél sok időt a konyhában tölteni, de szeretnél egy fincsi desszertet? A pohárkrém tökéletes választás.