Süss velünk porchettinit, omlós bőrös császárszalonnát
Aromás fűszernövényektől illatozó sült császárhús ropogós, pirosra sült bőrrel. Ez a porchettini, a megúszós malacság. Süsd meg velünk!
HirdetésAromás fűszernövényektől illatozó sült császárhús ropogós, pirosra sült bőrrel. Ez a porchettini, a megúszós malacság. Süsd meg velünk!
HirdetésA fűszerek használata is ugyanúgy lehet szezonális, mint a zöldségeké, gyümölcsöké. Sőt, teljesen természetes ez a változás, hiszen az ízesítés és a felhasznált alapanyagok nem ugyanazok egyik hónapban sem. Lássuk, melyek az őszi nagyágyúk!
Lakos BenedekA fűszer az étel (egyik) lelke: ez bizony minden évszakban igaz mondás. Persze a folyamatosan változó alapanyagok mindig más és más fűszereket kívánnak, most vegyük szemre ezek közül a nyáriakat.
Lakos BenedekVannak nehéz, tartalmas húsok, amelyeket inkább hideg időben szeretünk falatozni, és akkor vannak a könnyedebb, fűszeres, nyárias húsételek, amelyekből csak úgy árad a napsütéses hangulat. Ezekből hoztunk most párat, mindegyik isteni.
NosaltyVannak fogások, amelyek otthon a legjobbak, más ételek meg valahogy mindig finomabbak étteremben elkészítve, mert ha otthon próbálkozik velük az ember, valahogy sosem közelítik meg az éttermi változatot. Mutatunk pár tippet, amitől ez megváltozik.
Szekeres DóraNéha érdemes letérni a klasszikus ízek ösvényéről, mert megannyi izgalmas, fűszeres és ízletes fogás rejlik másfelé is. A húsok esetében ez kétszeresen igaz, jöjjenek most az igazán különleges kedvencek.
NosaltyTényleg nincs jobb egy nagy szelet, szaftosra sült csirkénél, marhánál, sertésnél, vagy őszintén bármilyen húsnál. Na, most épp ezekből gyűjtöttünk össze jó sokat.
NosaltyCurryt készíteni igazán nem nehéz dolog, különleges, fűszeres ízvilága miatt azonban sokan félnek kipróbálni. Mi hoztunk nektek egy fenséges receptet, amely tuti nem okoz majd csalódást, és amitől egészen biztosan a Távol-Kelet konyhájának rajongói lesztek.
NosaltyVan valami mélyen megnyugtató az aromás fűszerek és a szaftos hús keverékében. Most csupa ilyen fogást találhatunk ebben a listában, hogy az igazi, fagyos tél beköszöntével elkészíthessük őket egymás után.
NosaltyA csirke minden részével van egy izgalmas, fűszeres receptünk. Ezekkel garantált a változatos és tápláló étkezés, akár az egész héten.
NosaltyCsirkemell, -comb vagy inkább egy finom mustáros tarja? Istenien fűszerezett húsokat gyűjtöttünk össze nektek, amelyekből érdemes egy-két tepsit sütni a családnak.
NosaltyMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
Ha szeretnél jól aludni, akkor ezeket a vitaminokot érdemes beszerezned.