főzőverseny

Tanulhatunk bármit a televíziós séfversenyekből?

Rövid idő alatt kell kifilézni, majd elkészíteni azt az egzotikus halat, amit még sosem látott a paprikás krumplira trenírozott hobbiséf. A szaktekintélyek vagy vicceskednek, vagy ordibálnak, a versenyzőknél sokszor eltörik a mécses. De mi vajon megtanulhatjuk ezekből a séfrealitykből, hogy mi a selymes majonéz titka, és hogyan tudunk fenntarthatóbb konyhát vinni?

Nosalty

Szombaton csatlakozz az Etesd élő főzőpárbajához te is

Az Etesd a dokit 2020 márciusában, a koronavírus-járvány első hullámában hívta fel magára a figyelmet páratlan kezdeményezésével, amikor is a túlterhelt egészségügyi dolgozók segítségére siettek: főztek rájuk, és azóta sem álltak meg. 2021. május 8-án, szombaton a Nosalty-val közös Facebook live főzőverseny keretein belül pedig neked is lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd őket, miközben szuperül szórakozol.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...