főzés

„Én például nagyon szeretem megérinteni a padlizsán felületét” – Soma...

Soma Mamagésát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, több évtizedes karrierje során számtalan tv-műsorban szerepelt, így több főzős vetélkedőben, amiket rendre meg is nyert. Honnan ered a főzés iránti szenvedélye, kell-e cukor a káposztás cvekedlibe, és honnan jött a Segítek egy családot kezdeményezésének ötlete – többek között ezekről mesélt nekünk.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...