11 maradékmentő étel a szilveszteri habzsi-dőzsi után
A szilveszteri lakoma után rengeteg étel megmaradt? Egy cseppet se félj, hiszen könnyedén új fogásokat varázsolhatsz belőlük!
NosaltyA szilveszteri lakoma után rengeteg étel megmaradt? Egy cseppet se félj, hiszen könnyedén új fogásokat varázsolhatsz belőlük!
NosaltyA cukkini minden ételben jól mutat, és ezt most be is bizonyítjuk ezekkel a csodás receptekkel!
NosaltyEzek a könnyed csirkés ételek nemcsak gyorsan elkészülnek, de kissé fanyarkás ízük miatt elképesztően frissítőek is.
NosaltyA reggeli talán a legfontosabb főétkezés, hiszen eldöntheti, mennyi energiád lesz aznap, és milyen lesz a hangulatod. Van néhány étel, amit éppen ezért szakértők nem ajánlanak a nap első étkezésére.
Stuth-Nagy NikiKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...