Ajánló

#HÁZIMENZA – Balogh Marcsiéknál az étkezés nemcsak a gasztronómiáról, hanem...

Két évvel ezelőtt született meg a Nosalty első, főzésre hangolt Facebook-csoportja, a #HÁZIMENZA, mely a pandémia alatt igazi gasztroközösséggé nőtte ki magát. Az ebből elindult #HÁZIMENZA-videósorozatban főzni szerető civil emberek mutatják be kedvenc vagy éppen jól bevált receptjeiket. Az ünnepekre hangolódva fűszeres, őszies almás pitét sütött nekünk Balogh Marcsi, ami akár a karácsonyi asztalon is megállná a helyét. Miközben a fahéj és az alma illata bejárta az egész lakást, családról, gyerekkori emlékekről és a közös étkezés öröméről kérdeztük.

Hirdetés

#HÁZIMENZA – Milutinovits Panka food stylist nem csak az ételek...

Két évvel ezelőtt született meg a Nosalty első, főzésre hangolt Facebook-csoportja, a #HÁZIMENZA, mely a pandémia alatt igazi gasztroközösséggé nőtte ki magát. Az ebből elindult #HÁZIMENZA-videósorozatban főzni szerető civil emberek mutatják be kedvenc vagy éppen jól bevált receptjeiket. Ezúttal Milutinovits Pankánál jártunk, akinek a gasztronómia nem csak a hobbija, de a munkája is, hiszen food stylistként és ételfotósként dolgozik. Szakmájáról és kedves gasztrós emlékeiről beszélgettünk, közben pedig és egy szuper wokos pirított tészta is elkészült.

Hirdetés

#HÁZIMENZA – Topár Gábor gombás tagliatelléje egy nem várt csavartól...

Két évvel ezelőtt született meg a Nosalty első, főzésre hangolt Facebook-csoportja, a #HÁZIMENZA, mely a pandémia kellős közepén rövid idő alatt nőtte ki magát egy igazi gasztroközösséggé. Oldalunk új videós sorozatában olyan emberek mutatják be kedvenc vagy éppen jól bevált receptjeiket, akik maguk is hozzájárultak valamivel ahhoz, hogy az otthonfőzés még több embernek adjon páratlan gasztronómiai élményt. (X)

Nosalty

Felfedjük előttetek a tökéletes kijevi csirkemell titkait

A rántott csirke örök sláger, ha pedig meg is töltjük valami finomággal, akkor igazán felülmúlhatatlan. Lehet sajttal-sonkával, aszalt gyümölcsökkel, kolbásszal, gyakorlatilag bármivel, amit szeretünk. Na és itt van a szaftos és mutatós kijevi csirkemell, a tökéletes ünnepi főétel: két titka a ropogós panír és a jó ízesítésű fűszervaj.(x)

Hirdetés

Ha a karácsony sütemény lenne, püspökkenyér lenne

A püspökkenyérben minden benne van, ami a karácsonyt idézi, nincs mese, kiemelt helyet kap az ünnepi sütirepertoárban! A mi verziónk csodás és változatos alapanyagokból készült, kívülről pedig selymes csokimázzal vontuk be. Érdemes belőle egyszerre kettőt-hármat is készíteni, mivel garantáltan el fog fogyni. Mutatjuk a receptet!(x)

Hirdetés

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...