3+1 módszer a csöves kukorica felmelegítésére
A nyár slágere a csöves kukorica, ezért hoztunk 3+1 módszert, hogy miként tudod felmelegíteni, ha túl sokat készítettél volna belőle. Napi Tippünk következik!
Szász NóriA nyár slágere a csöves kukorica, ezért hoztunk 3+1 módszert, hogy miként tudod felmelegíteni, ha túl sokat készítettél volna belőle. Napi Tippünk következik!
Szász NóriKellemetlen meglepetés érhet, ha megmikrózod a főtt tojást.
NosaltyA maradék sült krumplit, fájó szívvel ugyan, de sok esetben kidobjuk inkább, mert élvezeti értéke a nullához közelít. Mutatunk nektek néhány szuper praktikát, amivel viszont megmenthetitek a kidobás szélére sodródott hasábburgonyát.
NosaltyAz édes gombócok ugyan frissen a legfinomabbak, mégis gyakran megesik, hogy másnapra is marad belőlük, főleg, ha nagyobb adaggal készültünk. A mai Napi Tipp keretében ezeknek a maradékoknak az újramelegítését fogjuk tanulmányozni.
Lakos BenedekA rizottó állaga egy olyannyira fontos dolog, hogy tulajdonképpen az teszi rizottóvá, megkülönbözteti egy egyszerű zöldséges rizstől. Ez a krémes, szaftos, (jó értelemben vett) szottyos állag azonban másnapra eltűnhet, nézzük, hogy hozható vissza!
Lakos BenedekA rántotta jellemzően nem az az étel, amit annyira szeretünk felmelegíteni, de lehetnek olyan helyzetek, amikor szükség lehet ilyesmire.
Stuth-Nagy NikiLágytojást nagyon sok mindenhez szeretünk enni, legyen szó frissen elkészített vagy másnapra elcsomagolt ételekről. Ez utóbbi helyzet azonban előhozza az újramelegítés kérdését, ami egy lágyra főzött tojás esetében nem a legkönnyebb dolog. Mi lehet a megoldás?
Lakos BenedekA tészta gyors, olcsó és laktató megoldás mozgalmas hétköznapi éhségekre, és ha egyszerre többet főzünk belőle, akár a következő nap ellátmányát is letudhatjuk seperc alatt. De hogyan érjük el, hogy a másnap visszamelegített tészta ugyanolyan krémes legyen, mint ha éppen akkor főztük volna meg frissen?
Lakos BenedekPont megfelelő adag ételt készíteni még a leggyakorlottabb szakácsoknak sem mindig sikerül, emiatt gyakran ránk marad a maradék, amit általában elcsomagolunk. De mégis hogyan fogyaszthatjuk ezeket, hogy semmi baj ne legyen? Eloszlatjuk a tévhiteket!
NosaltyGyakran megeshet, hogy a kamránkban lévő üveg méz kristályos lesz. Ne ijedjünk meg ilyenkor, a méznek semmi baja, és régi állagát is könnyű visszahozni.
Lakos BenedekValljuk be, a másnapos rántott hús sosem olyan jó, mint a forró és ropogós bundájú friss változat. Néhány egyszerű megoldással azonban a megmaradt húst is felturbózhatod!
Masszi- Rigó CsillaMi is jobb annál, mint amikor a sütő (vagy serpenyő) oly' kegyes hozzánk, hogy omlósra süti nekünk a húst, együtt a mellé rakosgatott zöldségekkel... ilyen receptek következnek most!
NosaltyA pihenős napok után hamarosan újra munkába kell állnunk, de addig még hátra van egy remek ebéd.
NosaltyFőételnek, desszertnek is beillő édes tésztás finomságok őrjítenek meg ma! Lekvár, mák, túró...s minden mi jó!
NosaltyA fejlesztésnek köszönhetően valószínűleg sokkal kevesebb lesz a szemét az utcákon.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.
A hosszú hétvége első napján nem szeretnél sok időt a konyhában tölteni, de szeretnél egy fincsi desszertet? A pohárkrém tökéletes választás.