Gyönyörű csavart fánkot sütöttünk vajjal, mézzel, narancshéjjal
Egy újabb izgalmas formát ölt a sokszínű fánk, hogy ne csak farsangkor jusson eszünkbe megsütni. Akár húsvétkor is meglephetjük vele a vendégeket!
GrétiEgy újabb izgalmas formát ölt a sokszínű fánk, hogy ne csak farsangkor jusson eszünkbe megsütni. Akár húsvétkor is meglephetjük vele a vendégeket!
GrétiValljuk be, hogy kihűlten, másnaposan már nem olyan finom egy fánk, de szerencsére készíthetünk belőle más egyéb finomságokat is.
NosaltyHa már ti is unjátok a szalagos farsangi fánkokat, itt egy csábító, másnap is friss, pihe-puha fahéjas-cukros verzió, ami szembeszáll a némi kivetnivalót hagyó bolti egyedekkel.
Gerzsenyi FlóraMelengető ízekkel várunk ma mindenkit, akinek nincs ihlete, mit főzzön! Melyik fogás nyeri el a tetszéseteket? Nálunk most a fánk a kedvenc!
NosaltyAz egyik legháziasabb, leginkább szívet melengető nosztalgikus édességünk a farsangi szalagos fánk, természetesen baracklekvárral a bendőjében, porcukorfelhővel a tetején. Így süsd meg!
NosaltyEgyet kell értenünk Cserna-Szabó András íróval: az Ínyesmester szakácskönyve nem csupán egy muzeális darab, aminek eszmei értéke van. Ma is élmény belehelyezkedni a lassan 100 esztendős kötet stílusába, és élvezni a sorait. Farsang időszakában 5 fánkreceptet hoztunk el a legendás magyar szakácskönyvből.
NosaltyA farsangi szezonban többször is érdemes fánkot sütni. Ezúttal készüljön most a klasszikus verzió, melyre természetesen lekvár kerül!
NosaltyMi bizony nyáron is befánkozunk! Klasszikus lekvárral töltötttől a nutelláson és a churroson át a túrófánkig lesz itt minden, amit majszolhattok!
NosaltyEgy igazi hőségbiztos fejtörővel érkeztünk, mellyel garantáltan felpörgetheted a nyári melegben lelassult tekervényeidet.
NosaltyHa még kimaxolnád a farsangi időszakot, de unod már a szalagosat, akkor less rá, milyen fánkok készülnek a nagyvilágban. Ízre, állagra nincs két ugyanolyan, csak hogy lehessen válogatni.
NosaltyOda meg vissza leszel ezektől a bitang finom, pihe-puha fánkoktól és dundi puffancsoktól! Fogyaszthatod őket ebédre vagy akár vacsorára is.
NosaltyHa még nem vagy annyira a farsangra hangolódva, akkor hoztunk néhány csörögefánkot, mellyel garantáltan megjön majd a kedved.
NosaltyHiába a furcsa nevek, garantáltan ízletes menüvel készültünk nektek mára. Becsinált leves, nonkonformista túrós tészta és apácafingocska a mai menü.
NosaltyNápolyban pizzát eszünk, nem pedig nápolyit, és a francia fővárosban sem a párizsi az alapvető élelmiszer. Ezzel tisztában is lennénk, de vannak olyan kedvencek, amik vitás eredettel rendelkeznek.
NosaltyEgy olyan kényelmi termékekkel telepakolt világban élünk, ahol már kevesen nyúlnak a klasszikus módszerekhez és receptekhez. Nagy kár, hiszen nem biztos, hogy mindennek a kényelemről kéne szólnia a főzésben: a vaníliakrémek és sodók szerintem kiváló példaként jelentkeznek erre.
Lakos BenedekMai menüsorunk sem lesz szerény: színes, ízes fogások kavalkádja fogad, csak legyen, aki elkészíti.
NosaltySokan a csapból folyó vizet fogyasztják, mint ivóvizet, hiszen sokkal olcsóbb, mint palackozott ásványvizet venni, nem is beszélve a palackvisszaváltás kényszeréről. Svéd kutatók friss kutatása alapján azonban úgy tűnik, bizonyos megbetegedések és a klóros víz fogyasztása között összefüggés lehet.
NosaltyVagyunk egy páran, akik el sem tudják képzelni a napindítást egy csésze, de inkább egy bögre forró kávé nélkül. Azonban van egy dolog, amit semmiképp ne tegyünk meg a kávéval, mert egy kutatás szerint akár rákkeltő hatása is lehet.
Ha egy igazán kényeztető, mégis harmonikus menüvel szeretnéd meglepni magad és a családod, ez a hármas tökéletes választás!
A sült krumpli egyike azoknak az ételeknek, amelyeket alapvetően a legkönnyebben meg lehet sütni forrólevegős sütőben, ám csak akkor lesz aranyszínű, kívül ropogós és belül puha a végeredmény, ha elkerülünk bizonyos hibákat. Nézzük, melyek azok!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!