Ezért fáj annyira, ha beütjük azt a bizonyos pontot a...
Olyan érzés, mintha áramütés érne minket, amikor véletlenül beverjük azt a bizonyos apró, de annál érzékenyebb pontot a könyökünkön. De miért ennyire érzékeny ez a testrészünk?
Kremmer MagdiOlyan érzés, mintha áramütés érne minket, amikor véletlenül beverjük azt a bizonyos apró, de annál érzékenyebb pontot a könyökünkön. De miért ennyire érzékeny ez a testrészünk?
Kremmer MagdiA derékfájdalom nem gyerekjáték, és minden esetben érdemes felkeresni szakembert, hogy megtudjuk a fájdalmat kiváltó okot. Ha téged is gyakran kínoz derékfájdalom, akkor itt van 8 olyan mozdulat, amit inkább kerülj.
Balogh LillaA kutatások azt mutatják, hogy bizony, az étcsokoládé a nehezebb napokon is segíthet.
NosaltyA hónap nehéz napjain a nők gyakorta fordulnak fájdalomcsillapítókhoz és melegvizes palackhoz, hogy enyhítsék a menstruációval járó kellemetlenségeket. Most azonban egy orvostanhallgató – aki maga is gyakran küzd hasonló gondokkal – rámutatott: az étkezési szokások megváltoztatásával meg is lehet előzni a fájdalmakat.
NosaltyA fájó ízületek borzalmas kellemetlenséget képesek okozni, és vannak olyan ételek, melyek ezt csak tovább ronthatják.
NosaltyRengeteg a pro és kontra a vegán étkezés mellett, egy friss kutatás szerint úgy tűnik, az ízületi gyulladásra kifejezetten hasznos lehet.
Stuth-Nagy NikiHa veled is előfordult már, hogy evés után megfájdult a hasad, de nem értetted miért, most kiderítheted, mi lehet az oka.
NosaltyJól gondold meg, hogy a szűnni nem akaró hátfájásra milyen fájdalomcsillapítót veszel be, mert akár még ronthatsz is a helyzeten.
NosaltyA fájdalmas tüneteket akár otthon is kezelhetjük, de csak addig, amíg el nem jutunk az orvoshoz.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...